Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σημαντική φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 16:15 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό.

Το σύνολο του Νίκου Δουβίτσα, μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament, στο οποίο μέτρησε δυνάμεις απέναντι σε 3 δυνατούς αντιπάλους, θα κοντραριστεί με το δευτεραθλητή και πολύ ενισχυμένο Ολυμπιακό, ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του EuroCup και έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν. 

Το προπονητικό επιτελείο θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα καθώς τα επίσημα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν τιμή 5€. Όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτες διαρκείας μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τη φιλική αναμέτρηση, φέροντας μαζί τους την κάρτα διαρκείας. 

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Νίκος Δουβίτσας, δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό που φέτος θα αγωνίζεται και στο EuroCup. Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας που κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε. Σίγουρα η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πιο γεμάτη από την δική μας παρόλα αυτά, όπως είπα, είναι ένα φιλικό προετοιμασίας.»

Η Καναδή power forward/center, Samantha Cooper, μιλώντας στο επίσημο site του ΠΑΣ Γιάννινα WBC επισήμανε: «Η ομάδα μας ανυπομονεί να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. Μετά από μία καλή εβδομάδα προπονήσεων, ανυπομονούμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, μία δυνατή ομάδα. Ευχόμαστε υγεία στις παίκτριες και των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν και να γίνει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι την Κυριακή!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID-19. 

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι 60% και δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ οι νοσήσαντες το πιστοποιητικό νόσησης, όπως και την ταυτότητα προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.   

Το 5% της πληρότητας του γηπέδου αφορά τους ανήλικους. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, από δεκαέξι (16) έως και δεκαοχτώ (18) ετών θα εισέρχονται μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι. Από δεκατρία (13) έως και δεκαπέντε (15) ετών, η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Οι ανήλικοι φίλαθλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία. 

Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου