Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament

Δηλώσεις στην κάμερα του επίσημου καναλιού του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στο YouTube έκαναν αμέσως μετά τη λήξη του WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament πολλοί από τους πρωταγωνιστές του Τουρνουά.

Ο coach του Ο.Α. Χανίων, Θάνος Σόφτσης, συγχάρηκε τον Δήμαρχο Κόνιτσας, κ. Νικόλαο Εξάρχου, το Δήμο Κόνιτσας και τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, κ. Γιάννη Ζήκο, για την διοργάνωση του Τουρνουά ενώ στάθηκε και στην προβολή που δόθηκε στην κωμόπολη. Ακόμα μίλησε για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά σε περίπου ένα μήνα τονίζοντας ότι περιμένει να είναι πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια. 

Η αρχηγός της κρητικής ομάδας, Αδαμαντία Ψυχογιού, ευχαρίστησε με τη σειρά της τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC και το Δήμο Κόνιτσας για την εξαιρετική φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του Τουρνουά. Στάθηκε στο γεγονός ότι η προσθήκη της κοινοτικής αθλήτριας στα ρόστερ των ομάδων θα ανεβάσει επίπεδο το πρωτάθλημα και υπογράμμισε ότι ο Ο.Α. Χανίων θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και να πλασαριστεί ξανά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.


Ο προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου, Σωτήρης Τσαραπατσάνης, με τη σειρά του ευχαρίστησε τις Δημοτικές Αρχές, τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ιδιαίτερα τον Γιάννη Ζήκο για τη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση. Στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του μέσα από αυτά τα φιλικά μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να είναι πανέτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα προκριματικά του EuroCup στις 23 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά τους στόχους της αθηναϊκής ομάδας, αναφέρθηκε στην δυσκολία του παιχνιδιού με την πολωνική KS Basket 25 Bydgoszcz, λόγω της εμπειρίας που διαθέτει, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι να φτάσουν ψηλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Η guard της Ελευθερίας Μοσχάτου, Λίλιαν Καρακασίδου, αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο του Τουρνουά και στο γεγονός ότι τα 3 φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της στην Κόνιτσα ήταν ό,τι έπρεπε προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα προκριματικά του EuroCup. Ακόμα μίλησε για την ομορφιά της Κόνιτσας και τη γραφικότητά της. 


Από τον Ερυθρό Αστέρα, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική Σερβίας, Masa Jankovic, επισήμανε ότι το επίπεδο του Τουρνουά ήταν υψηλό και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της ώστε να δει πού βρίσκεται, ενώ είπε ότι απόλαυσε τη διαμονή της στην Κόνιτσα.

Η Team Manager, Lara Bosnjakovic,στάθηκε στην ομορφιά της Κόνιτσας και στην άψογη διοργάνωση του WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament από τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας και να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε καλές ομάδες στο EuroCup καθώς πρόκειται για νεανικό σύνολο.  


Από τον οικοδεσπότη ΠΑΣ Γιάννινα WBC ο προπονητής, Νίκος Δουβίτσας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το Τουρνουά δίνοντας συγχαρητήρια και στις 4 ομάδες. Εξέφρασε την επιθυμία να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος τόνισε ότι δοκιμάστηκαν αρκετά πράγματα στα φιλικά αυτά παιχνίδια και στόχος είναι στα επόμενα τεστ να βγουν περισσότεροι αυτοματισμοί στην επίθεση και περισσότερες συνεργασίες και στα δύο κομμάτια του γηπέδου. Για τη νεοφερμένη Ολλανδή αθλήτρια της ομάδας, Isabella Slim, ο Λευκαδίτης coach εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθειά της, όπως και απ’ όλα τα κορίτσια, περιμένοντας στη συνέχεια να δώσει το 100% καθώς δείχνει ότι ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το καλό της ομάδας.

Η playmaker, Samantha Mackay, στάθηκε στο όμορφο συναίσθημα που ένιωσαν όλες οι αθλήτριες που μπόρεσαν μετά από καιρό να πατήσουν παρκέ και να αγωνιστούν. Τα δυνατά φιλικά παιχνίδια στην Κόνιτσα και ο ανταγωνισμός απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες έκαναν καλό στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC και στόχος είναι να συνεχιστεί η δουλειά μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων κατέληξε η 29χρονη Αμερικανή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου