Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Epirus Arena Basketball & Volleyball: Ένας αθλητικός χώρος-«στολίδι» στην πόλη μας (pics)

Το Epirus Sports & Health Center μπήκε στη ζωή μας τον Μάιο του 2018 όταν πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια ενός από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα αθλητισμού, υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα. Από το Σεπτέμβριου του 2020 άνοιξε τις πύλες του το υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, Epirus Arena Basketball & Volleyball, το οποίο έχει ως φιλοδοξία του να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες άθλησης, καλύπτοντας τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών πελατών. 

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Από την πρώτη στιγμή που πατά κανείς το πόδι του στο Epirus Arena Basketball & Volleyball μένει ενθουσιασμένος από την εντυπωσιακή δουλειά που έχει γίνει, καθώς είναι κατασκευασμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και εγκεκριμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας και υγιεινής. Το κλειστό γυμναστήριο «Epirus Arena Basketball & Volleyball», με τα πιστοποιημένα από τη FIBA και τη FIVB παρκέ και εξοπλισμό, παρέχει όλα τα εχέγγυα για την άρτια και αποδοτικότατη προπόνηση των νεαρών μελών της ATLAS Academy. 




Υπάρχουν συνολικά 4 αποδυτήρια αθλητών, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα παρέχοντας όλες τις ανέσεις, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα αποδυτήρια των διαιτητών, όπως μπορεί να διαπιστωθεί και από τις παρακάτω φωτογραφίες. 















Επιπλέον, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις προπονήσεις των παιδιών τους από τους ειδικά διαμορφωμένους εξώστες, που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του γηπέδου γι’ αυτό το λόγο. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν χώροι υποδοχής και εξυπηρέτησης ΑμέΑ.

ATLAS Junior Basketball Academy

Στόχος της Ακαδημίας ATLAS είναι τα νεαρά παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ, να μάθουν σωστά τα βασικά μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις από το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό. Οι άνθρωποι της Ακαδημίας επιθυμούν τα παιδιά να αποκτήσουν τη σωστή αθλητική παιδιά, να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με τους συνομήλικούς τους, καταφέρνοντας να κοινωνικοποιηθούν.

Δυνατότητες και Παροχές 

Kids Basketball (Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας- 4-6 ετών- μέσα από το παιχνίδι γνωρίζουν το άθλημα, ψυχαγωγούνται και κοινωνικοποιούνται). 

Basketball Athlete Development (Τα παιδιά-αθλητές μέχρι τα 18 τους χρόνια υποστηρίζονται επιστημονικά και προπονητικά ώστε να ανακαλύψουν και να εξελίξουν το ταλέντο και τον καλύτερό τους εαυτό).

Ατομικές προπονήσεις (Για αθλητές ακαδημιών άνω των 10 ετών δίνεται η δυνατότητα προπονήσεων, ατομικών ή ολιγομελών ομάδων, για επίτευξη υψηλών επιδόσεων).

Οργάνωση τουρνουά-πρωταθλημάτων (Παρέες αθλούμενων μπορούν να γευτούν τη χαρά του παιχνιδιού και τον υγιή ανταγωνισμό οργανωμένα και με ασφάλεια).

Κοντά στο Εργασιακό Πρωτάθλημα «Ευγενία Μουτσίκα»

Στα πλαίσια ενίσχυσης του Εργασιακού Πρωταθλήματος «Ευγενία Μουτσίκα», οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν και να αγωνιστούν στις άρτιες εγκαταστάσεις του Epirus Arena Basketball & Volleyball. Ήδη διεξάγονται αρκετοί αγώνες προετοιμασίας ενώ και οι επίσημοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν εκεί.

Την ευθύνη της διαχείρισης του κλειστού γυμναστηρίου και της λειτουργιάς των ακαδημιών έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Παππάς. Η εμπειρία του στο αναπτυξιακό κομμάτι είναι δεδομένη καθώς έχει "γράψει πολλά χιλιόμετρα" τα τελευταία 43 χρόνια με την παρουσία του στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, έχοντας παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάδειξη και προώθηση αρκετών αθλητών στην πόλη μας.  

Το Epirus Arena Basketball & Volleyball βρίσκεται στο Κάτω Νεοχωρόπουλο και οι υπεύθυνοι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν το κοινό και να παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα: 2651090725 (Γραμματεία Basketball), 2651046735 (Κεντρική Γραμματεία). Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφτεί το επίσημο site του Epirus Sports & Health Center: www.epirussport.gr ή να στείλει μήνυμα στο email:info@epirussport.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου