Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΓΣ Ιωαννίνων: Διοργανώνει το 1ο Τουρνουά "Ισίδωρος Καραδήμας"

φωτογραφία: Μενέλαος Συκοβέλης

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων αποδεικνύει στην πράξη ότι ξέρει να τιμά τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ιστορία του συλλόγου. Η γιαννιώτικη ομάδα θα διοργανώσει το 1ο Τουρνουά "Ισίδωρος Καραδήμας" στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα που υπηρέτησε την ομάδα για 40 χρόνια, όντας η "ψυχή" του τμήματος μπάσκετ. 

Συγκεκριμένα, το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 2-3 Οκτωβρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων και θα διεξαχθούν 4 φιλικά παιχνίδια, 2 το Σάββατο και 2 την Κυριακή. Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα υπάρξει γιαννιώτικο ντέρμπι σε φιλικό επίπεδο, με τον ΑΓΣΙ να αντιμετωπίζει το IBC, ενώ στις 18:30 η ομάδα Βετεράνων των Ιωαννίνων θα παίξει με τους Εκπαιδευτικούς Ιωαννίνων. Όπως εύκολα μπορεί να κατανοήσει κανείς, στις δύο ομάδες θα βρεθούν πολλοί παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί ο Ισίδωρος Καραδήμας.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο ΑΓΣ Ιωαννίνων θα αντιμετωπίσει τον Αριστοτέλη Φλώρινας στις 14:00, ενώ στις 16:30 το IBC θα αγωνιστεί με τη Δόξα Λευκάδας.

Φυσικά θα υπάρξει βράβευση από πλευράς ΑΓΣ Ιωαννίνων για την πολυετή προσφορά του Ισίδωρου Καραδήμα στο σύλλογο, με τη γυναίκα του κ. Ρένα να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου Τουρνουά "Ισίδωρος Καραδήμας":

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

16:15 ΑΓΣ Ιωαννίνων-IBC

18:30 Βετεράνοι Ιωαννίνων-Εκπαιδευτικοί Ιωαννίνων

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 

14:00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Αριστοτέλης Φλώρινας

16:30 IBC-Δόξα Λευκάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου