Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Έρχεται το "WATT+VOLT Konitsa 2021 Women's Basketball Tournament"

Ένα σπουδαίο φιλικό τουρνουά προετοιμασίας θα διοργανώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κόνιτσας, με τη συμμετοχή τριών ακόμα δυνατών ομάδων, το "WATT+VOLT Konitsa 2021 Women's Basketball Tournament".

Ο πρωταθλητής Σερβίας, Ερυθρός Αστέρας, που τη φετινή σεζόν θα συμμετέχει στο EuroCup, θα δώσει ξεχωριστή λάμψη στο τουρνουά. Μαζί του δύο δυνατές ομάδες της Α1 Γυναικών, που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Α1, ο Ο.Α. Χανίων και η Ελευθερία Μοσχάτου και φυσικά ο οικοδεσπότης ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη διοργάνωση ενός σπουδαίου φιλικού τουρνουά προετοιμασίας στην Κόνιτσα, του «WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της ακριτικής πόλης.

Στο τουρνουά θα λάβει μέρος, ο πρωταθλητής Σερβίας και παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μάλιστα θα συμμετέχει στο EuroCup τη φετινή σεζόν και στο ρόστερ του έχει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Maša Janković. Ο.Α. Χανίων, που τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Α1, Ελευθερία Μοσχάτου που αποτελεί σταθερή δύναμη τα τελευταία χρόνια και φυσικά ο οικοδεσπότης ΠΑΣ Γιάννινα WBC συνθέτουν το δυνατό αυτό τουρνουά.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η Υπουργική απόφαση σχετικά με τον κορονοϊό. 


Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:


Παρασκευή 10/9

16:00 Ερυθρός Αστέρας- Ο.Α. Χανίων 

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα- Ελευθερία Μοσχάτου 


Σάββατο 11/9 

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα- Ο.Α. Χανίων 

18:00 Ελευθερία Μοσχάτου- Ερυθρός Αστέρας 


Κυριακή 12/9

12:00 Ο.Α. Χανίων- Ελευθερία Μοσχάτου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα- Ερυθρός Αστέρας

Το τουρνουά το προσφέρει η εταιρεία WATT+WOLT και πιο συγκεκριμένα το κατάστημα Ιωαννίνων, ενώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Κονίτσης, κ. Νικόλαο Εξάρχου καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Άρη Λαζογιάννη για τη φιλοξενία του τουρνουά και των αποστολών των ομάδων στις μαθητικές εστίες της Κόνιτσας. Χορηγοί του τουρνουά είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι και Super Fruits Water.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου