Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΑΓΣ Ιωαννίνων: Επί τάπητος ο σχεδιασμός-φουλάρει για "μπαμ" με combo guard από την πρωτεύουσα

Τις πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει ξανά να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν οι άνθρωποι του ΑΓΣ Ιωαννίνων. 

Οι Γιαννιώτες, παρά το γεγονός ότι πρόλαβαν να αγωνιστούν σε μόλις ένα επίσημο παιχνίδι τη σεζόν που μας πέρασε, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το υλικό της ομάδας και γι΄ αυτό το λόγο στοχεύουν να διατηρήσουν το μεγαλύτερο μέρος του κορμού.

Όλα ξεκινούν από τον προπονητή, με τον Σοφοκλή Τσουκανέλη να αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να είναι επιφορτισμένος με την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Η πρώτη κίνηση των διοικούντων του ΑΓΣ Ιωαννίνων αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Καννή. Ο Γιαννιώτης guard/forward επέστρεψε την περσινή σεζόν στην ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Epirusbasket.gr έχει δώσει τα χέρια προκειμένου να συνεχίσει να φορά την κυανόλευκη φανέλα της ομάδας.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Μάντζιο, με τον coach και τη διοίκηση να επιθυμούν τη διατήρηση του 26χρονου center στο roster καθώς θέλουν να είναι το σημείο αναφοράς στη ρακέτα.

Εκτός όμως από τις ανανεώσεις υπάρχουν και οι μεταγραφές και ο ΑΓΣ Ιωαννίνων δουλεύει μία εξαιρετική περίπτωση ενός ποιοτικού combo guard από την πρωτεύουσα, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την περιφέρεια. Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται τις προσεχείς μέρες.

Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου