Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Κλήθηκε στην Εθνική Νεανίδων η Αγγελίνα Χρηστάκη

Σημαντική επιτυχία για την Αγγελίνα Χρηστάκη και τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC η κλήση της 17χρονης αθλήτριας στην Εθνική Νεανίδων.

Η Εθνική θα συγκεντρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουλίου στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Διεθνείς Αγώνες FIBA Europe Challengers. Εκεί θα βρίσκεται και η playmaker του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θυμίζουμε ότι είναι Διεθνής και με τις U14 και U16 Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κλήση της Αγγελίνας Χρηστάκη στην Εθνική Νεανίδων.

Η Αγγελίνα, γέννημα θρέμμα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχει ήδη διατελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων U14 και U16 και πλέον ετοιμάζεται να ενισχύσει την Εθνική Νεανίδων ενόψει των Διεθνών Αγώνων FIBA Europe Challengers.

Η προετοιμασία της Εθνικής ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουλίου και ώρα 11:00 στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ. 

Η κλήση της Αγγελίνας στην Εθνική Νεανίδων αποτελεί σίγουρα μια επιβράβευση της προσπάθειας που έχει καταβάλει αλλά και της εξέλιξης που έχει επιτύχει, ενώ αναμφίβολα αναδεικνύει και δικαιώνει την επιμελημένη και συστηματική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αγγελίνα είμαστε περήφανοι για την πρόοδό σου! Ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο στην Εθνική μας ομάδα όσο και σε εσένα προσωπικά!

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου