Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

«Νάϊος Basket-ικός Αύγουστος (NBA)»: Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στη Δωδώνη!

Το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 «Νάϊος Basket-ικός Αύγουστος (NBA)», έρχεται τον Αύγουστο!

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο εξαίσιο τοπίο της Δωδωναίας Κοιλάδας και στο γήπεδο της Τ.Κ. Δωδώνης (το οποίο βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» από το γειτνιάζον λεκανοπέδιο Ιωαννίνων), όπου με συντονισμένη και στοχευμένη εθελοντική προσφορά από την Τοπική Κοινωνία, αναβαθμίστηκαν πρόσφατα οι εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών (ηλεκτροφωτισμός γηπέδων basket, συντήρηση αποδυτηρίων κλπ.).

Ο πυρήνας της διοργάνωσης θα είναι το Τουρνουά Basket “3 on 3”, ενώ δεν θα λείψουν και οι παράλληλες ενημερωτικές (και άλλες) εκδηλώσεις, με διοργανωτές τις Αδελφότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δωδωναίας Κοιλάδας, υπό την τεχνική καθοδήγηση έμπειρου περί το μπάσκετ αθλητικού επιτελείου.


Πότε θα αρχίσει η δράση

Το Τουρνουά 3 on 3 είναι προγραμματισμένο το διάστημα 9-13 Αυγούστου 2021 (βραδυνές ώρες). Το ακριβές πρόγραμμα (αγωνιστική δράση 3 ημερών, ημέρες κοινού, λοιπές εκδηλώσεις κλπ.), θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συμμετοχών η οποία κλείνει το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021.

Ποιες είναι οι ηλικιακές κατηγορίες στο Τουρνουά Basket “3 on 3”;

Υπάρχουν 4 κατηγορίες: α) Μαθητές/τριες Δημοτικού, β) Μαθητές/τριες Γυμνασίου, γ) Μαθητές/τριες Λυκείου, δ) Ενήλικες.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω και να μάθω περισσότερες πληροφορίες;

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η διαδικασία εξαιρετικά απλή. Αρκεί μόνον η υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής, όπως λεπτομερώς περιγράφεται στον ιστότοπο: https://www.nba-dodoni.gr/, όπου υπάρχει και αναλυτική ενημέρωση καθώς και συνεχής ροή ανακοινώσεων.

Εκτός από τη συμμετοχή μου, πώς αλλιώς μπορώ να βοηθήσω;

Να προωθήσω το συγκεκριμένο μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο και να προτρέψω όλο το φίλαθλο κοινό (και ιδίως τα νέα παιδιά) να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή. Από τη γιορτή αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το γήπεδο του μπάσκετ και την τοποθεσία: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου