Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Αυλαία στο 7ο NBA Ntougias Basketball Camp με καλεσμένο τον John Lattimore

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο NBA Ntougias Basketball Camp που διοργανώθηκε στο ΠΕΑΚΙ με καλεσμένο τον NBA Skill Trainer John Lattimore.

Η σχετική ανακοίνωση:

Έπεσε η αυλαία στο 7ου NBA Ntougias Basketball Camp που χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, με καλεσμένο τον skill trainer ΝΒΑ και κολεγιακών παικτών, καθώς και σκάουτερ κολεγίων Τζον Λάτιμορ.

Το καμπ πραγματοποιήθηκε με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών χωρισμένα σε γκρουπ και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας λόγω του covid-19.

Ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής στα πρόσωπα τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών.

Η αρχή της μέρας ήταν για μία ακόμα φορά με εντατικούς ρυθμούς και ο coach Lattimore άφησε τα παιδιά να ηγηθούν κάποιων ασκήσεων και να δείξουν πόσο δημιουργικοί είναι και να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν πράξη όσα τους έδειξε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές για τον Αμερικανό coach ο οποίος στάθηκε στον ενθουσιασμό και την ενέργεια των αθλητών και στην διαρκή ανάγκη για ατομική βελτίωση των μικρών και μεγάλων αθλητών σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους γονείς και τα παιδιά που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά μας καθώς και τον John Lattimore για αυτή την συνεργασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 8ο camp το 2022.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου