Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΕΣΚΑΒΔΕ: Οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα, "ανοιχτό" για τα αναπτυξιακά

Την απόφαση να διακόψει οριστικά τα πρωταθλήματα της Α',  Β' ΕΣΚΑΒΔΕ, των Γυναικών, των Νέων και των Μίνι Αγοριών πήρε η διοργανώτρια αρχή θεορώντας μάλιστα τη σεζόν ως μη γενομένη.

Ανοιχτό έχει μείνει το ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα Πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, κάτι το οποίο θα κριθεί από το ενδιαφέρον των ομάδων να δηλώσουν συμμετοχή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την ανακοίνωση της Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1872, 08/05/2021 για τα «έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας», θα θέλαμε να μας απαντήσετε εγγράφως έως τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2021, για το εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε πιθανή συνέχιση των Πρωταθλημάτων (ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) τηρώντας τα όσα αναφέρει η Υπουργική Απόφαση καθώς και η τροποποιητική που εκδόθηκε στις 11/5/2021(επισυνάπτονται).

Μετά την συγκέντρωση των απαντήσεων των σωματείων, η ΕΣΚΑΒΔΕ θα αποφασίσει για τον τρόπο διεξαγωγής των παραπάνω Πρωταθλημάτων.

Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα Ανδρών (Α’, Β’), Νέων ,Γυναικών καθώς και τα Τουρνουά Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021, διακόπτονται και θεωρούνται ως μη γενόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου