Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Α1 Γυναικών: "Ξεκαθάρισμα λογαριασμών" με φόντο τις θέσεις 3-4

φωτογραφία: acpaok.gr

Προτελευταία αγωνιστική αύριο στη regular season στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με το μοναδικό ανοιχτό μέτωπο να είναι οι θέσεις 3-4 και ποιες ομάδες θα τις καταλάβουν.

Κομβικής σημασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα (6-6) και τον ΠΑΟΚ (8-4) ο αυριανός αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Οι ομάδες πήραν τις απαραίτητες ανάσες καθώς ξεκουράστηκαν για μία εβδομάδα και πλέον είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα. Οι "κυανόλευκες" ψάχνουν μόνο το ροζ φύλλο προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για 4αδα. Η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα μετά και την άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί του ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, προέρχεται από εκτός έδρας ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει ότι θέλει μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στην 4αδα.

Παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα και τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό (11-1) και Ο.Α. Χανίων (8-4). Η κριτική ομάδα, που βρίσκεται στην 4η θέση και δίνει τη δική της μάχη για να παραμείνει εκεί, γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο σύνολο της Έλενας Καπογιάννη, που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία στους τελικούς, όχι όμως και την πρωτιά. 

Τέλος, ο Ολυμπιακός (11-1) θα φιλοξενήσει τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου (4-8) με την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχοντας μάλιστα και το κίνητρο της κατάληψης της 1ης θέσης μιας. Θυμίζουμε ότι τελευταία αγωνιστική οι "αιώνιοι" θα αναμετρηθούν στην έδρα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής (5/5):

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο 15:00)

Ολυμπιακός-ΕΦΑΟ Ζωγράφου (ΣΕΦ Αιθ. 5 13:00)

Παναθηναϊκός-Ο.Α. Χανίων (Κλειστό Γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος 15:00)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 23 (11-1)
2. Ολυμπιακός 23 (11-1)

3. ΠΑΟΚ 20 (8-4)
4. Ο.Α. Χανίων 20 (8-4)

5. ΠΑΣ Γιάννινα 18 (6-6)
6. ΕΦΑΟ Ζωγράφου 16 (4-8) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου