Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Κερδίζει "πόντους" και εντυπώσεις ο Σπύρος Παπανικολάου!

Την 3η του εμφάνιση με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Γιαννιώτης forward, Σπύρος Παπανικολάου, στο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα.

Ο 20χρονος αθλητής, "προϊόν" των Ακαδημιών του ΑΓΣ Ιωαννίνων, αγωνίστηκε για 04:56 σημειώνοντας 2 πόντους (1/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα) και κάνοντας 1 κλέψιμο. Η ομάδα του επιβλήθηκε εύκολα με 83-56 φτάνοντας τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα. Απέναντί του βρήκε έναν παλιό γνώριμο του γιαννιώτικου κοινού, τον Βασίλη Πάτρα, που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Α2 με τη φανέλα της Καβάλας και στο συγκεκριμένο αγώνα είχε 5 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. 

Η καλύτερη εμφάνιση του Παπανικολάου μέχρι στιγμής με τα "ερυθρόλευκα" ήταν το παιχνίδι κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας, στις 7 Απριλίου, όταν είχε πατήσει παρκέ για 04:27 πετυχαίνοντας 4 πόντους. 

Θυμίζουμε ότι στον Πανερυθραϊκό αγωνίζεται και ο πολύπειρος Γιαννιώτης guard, Άλκης Παππάς, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο τον περασμένο Νοέμβριο και αποτελεί μέντορα για τον νεαρό αθλητή. 

φωτογραφία: panerythraikosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου