Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Α1 Γυναικών: Όλα τα φώτα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC


Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η δράση αυτή την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με την 7η αγωνιστική να περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αήττητος ΠΑΣ (4-0 ρεκόρ) θα υποδεχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο τον ιδιαίτερα δυνατό τη φετινή σεζόν Παναθηναϊκό (4-1 ρεκόρ) σε ένα ντέρμπι κορυφής. Τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα, παρά τη μεγάλη διακοπή των τελευταίων μηνών, έδειξαν συγκεντρωμένες στο πλάνο του προπονητή τους την περασμένη Τετάρτη κόντρα στη Δάφνη, κάνοντας το 4/4. Η ψυχολογία είναι στα υψη και ο ΠΑΣ στοχεύει να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη. Στην αντίπερα όχθη οι "Πράσινες" τρέχουν νικηφόρο σερί 4 αγώνων έχοντας μόλις μία ήττα, στην πρεμιέρα, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τζάμπολ την Κυριακή στις 14:00.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Παντελάκη θα ταξιδέψει στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Οι "Ερυθρόλευκες" (4-1 ρεκόρ) θέλουν το ροζ φύλλο απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει αποδυναμωμένη συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν έχοντας μόλις μία νίκη σε 6 αγώνες (1-5 ρεκόρ).

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα σε Εσπερίδες Καλλιθέας και ΠΑΟΚ. Η αθηναϊκή ομάδα μετρά αρνητικό σερί 3 ηττών από την επανέναρξη μέχρι και σήμερα (1-4 ρεκόρ). Από την άλλη η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού (3-2 ρεκόρ) είναι ενισχυμένη και προέρχεται από την άνετη επικράτηση επί της Νίκης Λευκάδας (44 πόντοι διαφορά). 

Η εμφανώς αποδυναμωμένη συγκριτικά με την αρχή του πρωταθλήματος Ελευθερία Μοσχάτου (0-4) θα υποδεχθεί τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου (2-3 ρεκόρ) που μετά τις 3 ήττες στους 3 πρώτους αγώνες φαίνεται να έχει βελτιωθεί καθώς κατάφερε να κερδίσει τα 2 τελευταία του παιχνίδια απέναντι σε Νίκη Λευκάδας και Εσπερίδες Καλλιθέας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (4/4):

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός (14:00 Νέο Κλειστό Γυμναστήριο)

Νίκη Λευκάδας- Ολυμπιακός (12:00 ΔΑΚ Λευκάδας)

Ελευθερία Μοσχάτου- ΕΦΑΟ Ζωγράφου (13:00 Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου)

Εσπερίδες Καλλιθέας- ΠΑΟΚ (15:00 Κλειστό Εσπέρου)

Ρεπό: Ο.Α. Χανίων/ Δάφνη Αγ. Δημητρίου

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1. Ο.Α. Χανίων 11 (5-1)

2. Παναθηναϊκός 9 (4-1)

3. Ολυμπιακός 9 (4-1)

4. ΠΑΣ Γιάννινα 8 (4-0)

5. ΠΑΟΚ 8 (3-2)

6. ΕΦΑΟ Ζωγράφου 7 (2-3)

7. Νίκη Λευκάδας 7 (1-5)

8. Εσπερίδες Καλλιθέας 6 (1-4)

9. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 6 (1-4)

10. Ελευθερία Μοσχάτου 4 (0-4)

*ΠΑΣ Γιάννινα και Ελευθερία Μοσχάτου έχουν 2 παιχνίδια λιγότερα 

**Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΕΦΑΟ Ζωγράφου, Εσπερίδες Καλλιθέας και Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου