Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Α1 Γυναικών: Η προαναγγελία της 13ης αγωνιστικής

Με δύο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Απριλίου και έναν την Κυριακή 25 Απριλίου συνεχίζεται η δράση στην Α1 Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο με τη 13η αγωνιστική να βρίσκεται προ των πυλών.

Δεύτερη διαδοχική απαιτητική αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει τις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έτσι μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ (5-5 ρεκόρ) θα τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στον Παναθηναϊκό (9-1 ρεκόρ) στο Κλειστό Γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος". Ο στόχος για τις Γιαννιώτισσες είναι να δείξουν εξίσου ανταγωνιστική εικόνα όπως στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Από την άλλη οι "πράσινες" βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση μετρώντας 9 συνεχόμενες νίκες και θέλουν να βρίσκονται στην 1η θέση στο τέλος της regular season. Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο στις 16:30 και θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω του επίσημου καναλιού του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο YouTube.

Η 13η αγωνιστική όμως περιλαμβάνει και ένα σούπερ ντέρμπι, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" (8-2 ρεκόρ) παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και με την 3αδα των Madden, Mayo και Akl να τον οδηγεί έχει καταφέρει να "τρέχει" νικηφόρο σερί 6 παιχνιδιών. Απέναντι του θα βρει τον νταμπλούχο Ολυμπιακό (9-1 ρεκόρ) των 8 συνεχόμενων νικών που διανύει επίσης περίοδο φορμαρίσματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στις 14:00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω του επίσημου καναλιού του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο YouTube.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ο.Α. Χανίων και ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Η ομάδα της Κρήτης (7-3 ρεκόρ) θέλει να αφήσει πίσω της τις 2 σερί ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Στην αντίπερα όχθη το σύνολο της Στέλλας Καλτσίδου (4-6 ρεκόρ) γνώρισε 2 συνεχόμενες ήττες από τον Παναθηναϊκό και στόχος είναι μέσω της καλής άμυνας, που είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας, να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24 Απριλίου

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (16:30, Κλειστό Γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος)-live streaming μέσω του επίσημου καναλιού του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού   

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (14:00, PAOK Sports Arena)-live streaming μέσω του επίσημου καναλιού του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Κυριακή 25 Απριλίου

Ο.Α. Χανίων-ΕΦΑΟ Ζωγράφου (13:00, Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 19 (9-1)

2. Ολυμπιακός 19 (9-1)

3. ΠΑΟΚ 18 (8-2)

4. Ο.Α. Χανίων 17 (7-3)

5. ΠΑΣ Γιάννινα 15 (5-5)

6. ΕΦΑΟ Ζωγράφου 14 (4-6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου