Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκος Δουβίτσας

ΠΑΣ Γιάννινα και Νίκος Δουβίτσας συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια (2+1 έτη) με τις δύο πλευρές να είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την μέχρι τώρα κοινή τους παρουσία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννης Ζήκος:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 3 χρόνια. Η απόφαση αυτή δεν ήταν δύσκολη καθώς από την πρώτη στιγμή τα δείγματα γραφής του κόουτς Δουβίτσα ήταν πολύ θετικά, όπως και το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μας στους αγώνες αλλά και καθόλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, που αντιμετωπίστηκε με επαγγελματισμό. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για την ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομών και έχουμε όλοι υψηλούς στόχους, τους οποίους με δουλειά και αφοσίωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε".

Αλλά και οι δηλώσεις του coach του ΠΑΣ Γιάννινα στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

"Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Μάστακα και αντιπρόεδρο Γιάννη Ζήκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ανανεώνοντας το συμβόλαιο μου. Η ομάδα δείχνει ότι έχει την διάθεση και το σθένος να φθάσουν πολύ ψηλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Πλέον το πρωτάθλημα ξεκινάει με πολλούς προβληματισμούς και ερωτηματικά που κάθε ομάδα θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να τα αντιμετωπίζει. Κάποιες ομάδες ενισχύθηκαν κάποιες έχασαν βασικές παίκτριες και όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε ένας προγραμματισμός από την αρχή έτσι ώστε να μην σταματήσουμε ποτε. Εγώ προσωπικά και οι παίκτριες μου με την στηρίξη της διοίκησης θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα κάνουμε τα πάντα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με υγεία και αξιοπρέπεια".

Φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου