Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Με μεγάλη ταλαιπωρία η προετοιμασία ενόψει Ελευθερίας Μοσχάτου, πίστη για το "διπλό"

Με αρκετή περιπέτεια και ταλαιπωρία ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Λόγω του κλεισίματος των γυμναστηρίων στην πόλη των Ιωαννίνων, μιας και η πρωτεύουσα της Ηπείρου βρίσκεται στο "επίπεδο 4", η διοίκηση της ομάδας έψαξε εναλλακτικές λύσεις, όμως η άρνηση του Δήμου Λευκάδας να παραχωρήσει το Κλειστό Γυμναστήριο προκάλεσε καθυστέρηση στη σωστή προετοιμασία. Τελικά η λύση βρέθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα από την περασμένη Πέμπτη προπονείται στην Πρέβεζα. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη κίνηση έπαιξαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Μωυσής Ελισάφ, όπως και ο Περιφερειάρχης, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. 

Άπαντες είναι αρνητικοί στον κορονοϊό μετά τα τεστ που διενεργήθηκαν ενώ ο Νίκος Δουβίτσας θα έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά το 2/2 που μετρά η ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ομάδα μας την Τετάρτη αναχώρησε για το νησί της Λευκάδας ώστε να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της για τις επόμενες 15 μέρες. Δυστυχώς ο Δήμος Λευκάδας δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας και δεν μας δέχτηκε. Μετά όμως από έντονες προσπάθειες του Δημάρχου μας κου Ελισάφ βρισκόμαστε από την Πέμπτη στην πόλη της Πρέβεζας, όπου είμαστε φιλοξενούμενοι από το Κλειστό της πόλης για τις προπονήσεις μας. Η ομάδα την Πέμπτη το βράδυ έκανε τεστ κορονοϊού και όλη η ομάδα βρέθηκε αρνητική από εξειδικευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της πόλης.

Αύριο το πρωί η ομάδα θα ξεκινήσει την αποστολή της για την Αθήνα και για το ντέρμπι με την Ελευθερία Μοσχάτου. Παρά την έντονη ταλαιπωρία που υποστήκαμε λόγω της άρνησης ουσιαστικά του Δήμου Λευκάδας να μας δεχτεί και τις πολλές μετακινήσεις που κάναμε, αλλά και την έλλειψη προπονήσεων πηγαίνουμε πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίχτριες είναι όλες στη διάθεση του κου Δουβίτσα και προσδοκούμε σε θετικό αποτέλεσμα. Εδώ θέλουμε να τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε θερμά που ο δήμαρχός μας κος Ελισάφ έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον περιφερειάρχη μας κο Καχριμάνη που ότι του ζητήσαμε ήταν δίπλα μας.

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου