Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ntougias Basketball Academy: Αναστολή των προπονήσεων μέχρι νεοτέρας

Την αναστολή των προπονήσεων αποφάσισε και η Ntougias Basketball Academy μετά τα επιπλέον μέτρα που πήρε η πολιτική προστασία για τον περιορισμό του COVID-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα και τις προπονήσεις της ακαδημίας μας 

Μετά την απόφαση της Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για την αναστολή λειτουργίας, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Π.Ε.Α.Κ.Ι. από σήμερα  06/10/2020 και ώρα 12:00 έως και την Δευτέρα 12/10/2020, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για το Δήμο Ιωαννιτών για τον περιορισμό της διασποράς του COVID -19, κάνουμε γνωστό ότι οι προπονήσεις των τμημάτων μας αναβάλλονται μεχρι τη ληξη των εκτακτων περιοριστικών μέτρων.  

Η Ntougias Basketball Academy έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα εκατοντάδες παιδιά και στους γονείς τους που μας εμπιστεύονται, είχε από εβδομάδες  ανακοινώσει ότι θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αθλητών και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχει σε κάποια ηλικιακά πρωταθλήματα. Μόλις η κατάσταση ομαλοποιηθεί και βελτιωθεί  θα συμμετέχουμε ξανά στα πρωταθλήματα και θα πραγματοποιήσουμε ορισμένα τουρνουά. 

Συνιστούμε σε όλους υπομονή και πιστή τήρηση των μέτρων και όσων προβλέπουν οι επιστήμονες.  Τώρα πρέπει να δείξουμε για μια ακόμη φορά υπευθυνότητα! Το μπάσκετ και η Ntougias Basketball Academy ειναι εδώ και παραμένει στις επάλξεις θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου