Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Αγγελική Βιντσιλαίου: Η MVP της 2ης αγωνιστικής

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC έκανε μία γενναία οικονομική επένδυση το καλοκαίρι που μας πέρασε φέρνοντας στην ομάδα εξαιρετικά ικανές και ταλαντούχες αθλήτριες και μαζί με την άφιξη του έμπειρου Νίκου Δουβίτσα στον πάγκο ο ΠΑΣ έχει μετατραπεί σε πρωταγωνίστρια ομάδα.

Αυτό πιστοποιείται τόσο με τις δύο εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Νίκη Λευκάδας και Εσπερίδες Καλλιθέας, όσο και από τις ατομικές εμφανίσεις των παικτριών του. Την 1η αγωνιστική ήταν η Samantha Cooper που αναδείχθηκε η πολυτιμότερη παίκτρια και τώρα ήρθε η ώρα της Αγγελικής Βιντσιλαίου να το πράξει.

Η 22χρονη combo guard έκανε τα πάντα σωστά στο παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες καθώς σε 31:15 μέτρησε: 23 πόντους (8/11 δίποντα, 7/8 βολές), 8 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 ριμπάουντ και 8 κερδισμένα φάουλ συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πολυτιμότερη παίκτρια μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές όσον αφορά το ranking με 58 βαθμούς, με την συμπαίκτριά της, Samantha Cooper να ακολουθεί με 56. Επίσης έχει την πρωτιά στα κλεψίματα (10), ενώ είναι και η 4η σκόρερ με 41 πόντους. Στο συγκεκριμένο τομέα ξεχωρίζει και η Cooper καθώς είναι 2η με 52. Τέλος η Βιντσιλαίου είναι 2η στις ασίστ με 14, με την Πανούση να είναι 4η με 12.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσει αυτές τις εντυπωσιακές εμφανίσεις θα απασχολήσει πολύ σύντομα τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό, προκειμένου να χριστεί διεθνής και με την Εθνική Γυναικών, μιας και ήταν μέλος των μικρότερων ηλικιακών εθνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου