Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Αναβλήθηκε το γιαννιώτικο ντέρμπι Θρύλος Ιωαννίνων-Μολοσσοί

Με ένα λιγότερο παιχνίδι θα γίνει η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοργανώτρια αρχή το γιαννιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Θρύλο Ιωαννίνων και Μολοσσούς αναβλήθηκε.

Ο λόγος είναι η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην πόλη των Ιωαννίνων που οδήγησε σε αυστηρότερα μέτρα από την πολιτική προστασία. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο ΕΑΝΚΙ, έδρα του Θρύλου, όμως η ομάδα του Δημοσθένη Ντάσιου δεν έχει κάνει καθόλου προπονήσεις τις τελευταίες μέρες λόγω του γεγονότος ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ είναι κλειστές και ως εκ τούτου ζήτησε από την ΕΣΚΑΒΔΕ την αναβολή του παιχνιδιού, πράγμα που έγινε.

Εκτός όμως από το γιαννιώτικο ντέρμπι η ΕΣΚΑΒΔΕ αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Πρωταθλημάτων και των Τουρνουά στα Ιωάννινα το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε η οποία θα σταλεί αύριο Πέμπτη 8/10/2020 στα σωματεία, αναβάλλονται λόγω μέτρων κατά του covid-19, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά στα Ιωάννινα για το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου 2020. Ο ορισμός τους θα γίνει εκ νέου σε νέα ημερομηνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου