Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Με Δημήτρη Γεωργίου και Πολυχρόνη Τσίγκα οι καλύτερες εμφανίσεις

Η πανδημία του κορονοϊού δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τα Εθνικά Πρωταθλήματα καθώς πολλά παιχνίδια συνεχίζονται να αναβάλλονται λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Παρόλα αυτά υπήρχαν και Γιαννιώτες αθλητές που αγωνίστηκαν κανονικά με τις ομάδες τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Α2 Ανδρών)

Η ατυχία "χτύπησε την πόρτα" του 33χρονου guard ο οποίος τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ήττα του Πανερυθραϊκού από το Ψυχικό με 75-70. Σε προσπάθεια για drive χτύπησε στο γόνατό του και πλέον περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για να φανεί για πόσο καιρό θα μείνει εκτός παρκέ. Σε 11:10 πρόλαβε να σημειώσει 2 πόντους και να μοιράσει 2 ασίστ.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική)

Πρώτη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, με 79-70 στην έδρα των Ικάρων Τρικάλων. Ο Δημήτρης Γεωργίου ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές σημειώνοντας 12 πόντους για την ομάδα του Χατζούλη.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνικη)

Πρώτη νίκη για τον Ζέφυρο στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 85-58 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Πολυχρόνη Τσίγκα. Ο νεαρός guard/forward τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και μάλιστα την "πλήγωσε" για τα καλά έχοντας 15 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα. Ο Γιαννιώτης αθλητής ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού.


*Το παιχνίδι του Λαυρίου με τον Προμηθέα Πατρών αναβλήθηκε λόγω των πολλών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 του Λαυρίου. Έτσι οι Λευτέρης Μαντζούκας και Νίκος Βασιλείου, που βρίσκονται στο ρόστερ των Πατρινών, δεν αγωνίστηκαν.

**Ο αγώνας του Ολυμπιακού Β΄ με την Ελευθερούπολη αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα της Ελευθερούπολης. Ως εκ τούτου ο Ανδρέας Τσουμάνης δεν αγωνίστηκε. Το παιχνίδι ορίστηκε για τις 11/11.

***Ο Βασίλης Μπέλλος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της ΜΕΝΤ με το IBC.

****Το ματς Ερμής Σχηματαρίου-Έσπερος Λαμίας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού στον Ερμή Σχηματαρίου. Έτσι, Βύρωνας και Αλέξανδρος Βάτσιος, που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας του Νίκου Οικονόμου, δεν αγωνίστηκαν. 

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου