Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Πρεμιέρα στην Α2 για Άλκη Παππά και Ανδρέα Τσουμάνη


Η Α2 Ανδρών έκανε πρεμιέρα το Σάββατο που μας πέρασε και μαζί της ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις για δύο Γιαννιώτες αθλητές που αγωνίζονται σε ομάδες που λαμβάνουν μέρος στην κατηγορία. Ο λόγος για τους Άλκη Παππά του Πανερυθραϊκού και Ανδρέα Τσουμάνη της Ελευθερούπολης. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα τους. 

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός)

Εκκίνηση με το δεξί για την αθηναϊκή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 καθώς κατάφερε να περάσει από το Αγρίνιο με το 67-52 επί του Α.Ο. Αγρινίου. Στους πρωταγωνιστές της νίκης συγκαταλέγεται ο Άλκης Παππάς που έκανε πολλές δουλειές στο παρκέ. Σε 29:47 κατάφερε να σημειώσει 9 πόντους (1/4 τρίποντα, 2/5 δίποντα, 2/2 βολές), να μαζέψει 5 ριμπάουντ και να μοιράσει 4 ασίστ. 

Ανδρέας Τσουμάνης (Ελευθερούπολη)

Το επίσημο ντεμπούτο του με την Ελευθερούπολη πραγματοποίησε ο 19χρονος forward, Ανδρέας Τσουμάνης, το περασμένο Σάββατο. Η ομάδα του γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 91-85 από το Μαρούσι με τον Γιαννιώτη αθλητή να αγωνίζεται για 22:22 έχοντας 6 πόντους (3/5 δίποντα), 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ. 

Στο ίδιο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Αρτινός αθλητής, Θωμάς Νίκου, που είναι συμπαίκτης του Τσουμάνη, έχοντας 5 πόντους, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ. 

φωτογραφίες: Πανερυθραϊκός B.C./ΓΣΕ Official (Facebook)

Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου