Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Α1 Γυναικών: Ντέρμπι κορυφής για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Μοσχάτο

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ένα από τα λίγα πρωταθλήματα στα οποία θα υπάρξει (σχεδόν) πλήρης αγωνιστική δράση είναι η Α1 Γυναικών.

5/6 παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θα γίνουν, όχι όμως και ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου καθώς ο νομός Θεσσαλονίκης τέθηκε στο "επίπεδο 4" από την Πολιτική Προστασία λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που παρουσιάζει η συμπρωτεύουσα τα τελευταία 24ωρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί για την εύρεση γηπέδου προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις του, μιας και τα Γιάννενα βρίσκονται υπό αυξημένη επιτήρηση και τόσο το Νέο Κλειστό όσο και η Λιμνοπούλα είναι εκτός λειτουργίας, τελικά προπονήθηκε από την Πέμπτη στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα είναι έτοιμα για ένα μεγάλο αγώνα κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, την Ελευθερία Μοσχάτου. Οι δύο ομάδες είναι αήττητες, έχοντας κάνει το 2/2 και αναμένεται να γίνει ένα σπουδαίο ματς.

Η τρίτη αήττητη ομάδα είναι ο Ο.Α. Χανίων και αυτή την Κυριακή φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό που προέρχεται από την ήττα στο "αιώνιο" ντέρμπι και σίγουρα θα θέλει να βγάλει αντίδραση.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίκη Λευκάδας, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία νίκη και μία ήττα. Το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη κέρδισε την περασμένη Κυριακή τον Ολυμπιακό, ενώ η Νίκη Λευκάδας τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Σπόρτιγκ των δύο ηττών θα υποδεχθεί τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (1-1), ενώ οι Εσπερίδες Καλλιθέας θα τεθούν αντιμέτωπες με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Ελευθερία Μοσχάτου-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Νίκη Λευκάδας-Παναθηναϊκός (13:00)

Σπόρτιγκ-Κρόνος Αγίου Δημητρίου (14:00)

Ολυμπιακός-Ο.Α. Χανίων (15:00)

Εσπερίδες Καλλιθέας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου (17:00)

ΠΑΟΚ-ΕΦΑΟ Ζωγράφου (αναβολή)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελευθερία Μοσχάτου 4 (2-0)

2. ΠΑΣ Γιάννινα 4 (2-0)

3. Ο.Α. Χανίων 4 (2-0)

4. Ολυμπιακός 3 (1-1)

5. ΕΦΑΟ Ζωγράφου 3 (1-1)

6. Παναθηναϊκός 3 (1-1)

7. ΠΑΟΚ 3 (1-1)

8. Νίκη Λευκάδας 3 (1-1)

9. Κρόνος Αγ. Δημητρίου 3 (1-1)

10. Εσπερίδες Καλλιθέας 2 (0-2)

11. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 2 (0-2)

12. Σπόρτιγκ 2 (0-2)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου