Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Παρουσίασε τις κάρτες μέλους και τις κάρτες διαρκείας

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχωρά ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις κάρτες μέλους αλλά και τις κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Όσοι προμηθευτούν τις κάρτες μέλους θα μπορούν να έχουν πολλά προνόμια στις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η ομάδα. Η κάρτα μέλους κοστίζει 50 €.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC Member Card 2020-21

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία και διάθεση της Κάρτας Μέλους 2020-21 προς τους φίλους της ομάδας μας, με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειάς μας στην Α1 Εθνική κατηγορία, αλλά και παράλληλα την ανταπόδοση προς τους φιλάθλους μας μέσω αποκλειστικών συμφωνιών με χορηγούς που προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις. 

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους 2020-21 μπορούν να σκανάρουν το QR Code που βρίσκεται πάνω στην κάρτα και να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις προσφορές που είναι διαθέσιμες. Εναλλακτικά μπορούν να πηγαίνουν στον σύνδεσμο www.pasgianninawbc.gr/member. 

Αυτή τη στιγμή κάποιος μπορεί να βρει μια μεγάλη προσφορά για τις συνδρομές των Ακαδημιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ δε λείπουν και μεγάλες εκπτώσεις από χορηγούς της ομάδας, όπως SEP Active, Hondos Center και Mothercare κ.α.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC: Τιμή διάθεσης 50€

Για την αγορά της “Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC MEMBER CARD” μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 694 282 4031 (Δανάη Χήτα), 6740793003 (Άγγελο Καχριμάνη) και ή να τις προμηθεύεστε από το κατάστημα Χρωματοπηγή, Γράμμου 7 (Τόλης Μιχαήλ, τηλ: 6946850595)


Παράλληλα όμως κυκλοφορούν και οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2020-2021 χωρισμένες, όπως και πέρυσι, σε 4 κατηγορίες: Κάρτα Blue 50 €/ Κάρτα Silver 100 €/ Κάρτα Courtside 150 €/ Κάρτα Gold 200 €.

Η ανακοίνωση:

Παράλληλα με την Κάρτα Μέλους η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θέτει σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2020-21. 
 
Θέλοντας να ανταποδώσουμε όσο μπορούμε την εμπιστοσύνη και αγάπη των φίλων της ομάδας, όσοι αγοράσουν την κάρτας μέλους (Member Card), θα έχουν έκπτωση 20% στις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2020-21. Επιπλέον θα έχουν προτεραιότητα στην περίπτωση όπου υπάρξει περιορισμένος αριθμός θεατών στο γήπεδο.
 
  • ΚΑΡΤΑ BLUE: 50€ -20% με την αγορά της Κάρτας Μέλους
  • ΚΑΡΤΑ SILVER: 100€ -20% με την αγορά της Κάρτας Μέλους
  • ΚΑΡΤΑ COURTSIDE: 150€ -20% με την αγορά της Κάρτας Μέλους
  • ΚΑΡΤΑ GOLD: 200€ -20% με την αγορά της Κάρτας Μέλους
Σε μια δύσκολη συγκυρία εν μέσω πανδημίας, για όλες τις ομάδες, η διοίκηση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Π.Α.Σ. Γιάννινα βάζει για ακόμη μία χρονιά τον πήχη ψηλά, κάνοντας το καλύτερο για να φτάσει ή ομάδα μας όσο πιο μακριά γίνεται. 

Ειδικά τώρα, καλούμε όλους εσάς να μας στηρίξετε! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου