Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα: O 14χρονος Λευτέρης Αποστόλου στον Προμηθέα Πατρών

Σημαντική επιτυχία για τις Ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα με τον 14χρονο Λευτέρη Αποστόλου να παίρνει μεταγραφή για τον Προμηθέα Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. Γιάννινα και ειδικότερα οι Ακαδημίες του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του 14χρονου αθλητή Λευτέρη Αποστόλου στον Προμηθέα Πατρών από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο Λευτέρης, ο οποίος είναι γεννημένος το 2006, είναι μέλος των ακαδημιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα από μικρό παιδί, έχοντας όλα τα χρόνια στο πλευρό του τον προπονητή Δημήτρη Αναστασίου. Μάλιστα προέρχεται από το εξαιρετικό τμήμα (2006-07), μία ομάδα που κατέχει τα σκήπτρα της Πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΒΔΕ στην ηλικία της.

Ευχόμαστε στον Λευτέρη καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά που μαζί με το ταλέντο του θα τον βοηθήσει να κάνει τα μπασκετικά του όνειρα πραγματικότητα! 

Εμείς θα είμαστε δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί και θα παρακολουθούμε την νέα πρόκληση που ανοίγει μπροστά του με περηφάνια!

Παράλληλα με τη δουλειά που πραγματοποιείται στο σύνολο των τμημάτων των Ακαδημιών Μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, είμαστε σίγουροι πως πολύ σύντομα και άλλοι αθλητές και αθλήτριες θα ανοίξουν τα μπασκετικά τους φτερά!

Για όλα τα τελευταία νέα των Ακαδημιών Μπάσκετ του Π.Α.Σ. Γιάννινα ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/PASbcacademies 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου