Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ακαδημίες ΠΑΣ Γιάννινα: Πιάνουν δουλειά και τα μη αγωνιστικά τμήματα

Η έναρξη των προπονήσεων και για τα μη αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα έχει φτάσει καθώς την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, θα πιάσουν δουλειά στα ανοιχτά γήπεδα της Λιμνοπούλας και του Πανηπειρωτικού. Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έναρξη Ακαδημιών Μπάσκετ Π.Α.Σ. Γιάννινα 2020-21

Αγαπητοί γονείς, αθλητές και αθλήτριες, σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις των υπόλοιπων μη αγωνιστικών τμημάτων των Ακαδημιών μπάσκετ του Π.Α.Σ. Γιάννινα!

Οι προπονήσεις θα γίνονται με την αυστηρή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ στα ανοιχτά γήπεδα της Λιμνοπούλας (πίσω γήπεδο) και του Πανηπειρωτικού, ενώ οι γονείς θα ενημερωθούν προσωπικά για τις συγκεκριμένες ώρες των τμημάτων.

Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που αρχίζουν το 2ο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την χρησιμοποίηση των γηπέδων, τη στιγμή που η ομάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το άνοιγμα και των κλειστών σχολικών γυμναστηρίων.

Οποιαδήποτε νέα πληροφόρηση θα ανακοινώνεται στην παρούσα σελίδα.

Τηλέφωνα Εγγραφών:

🏀 697 378 2970 (Δημήτρης Αναστασίου)

🏀 6945 509296 (Πέτρος Παπαδόπουλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου