Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

IBC: Ξεκίνησε η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας

Το IBC παρουσίασε τις Κάρτες Ενίσχυσης που παράλληλα θα είναι και Εισιτήρια Διαρκείας ενόψει της σεζόν 2020-2021.
Οι κάρτες είναι 4 διαφορετικών ειδών, μία για το ανδρικό τμήμα για τα παιχνίδια σε Β΄ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, μία για την ομάδα με τα Αμαξίδια στο πρωτάθλημα της Α2, μία για το γυναικείο τμήμα που συμμετέχει στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και η πιο ακριβή αλλά και αυτή με τις περισσότερες παροχές, η Gold, με την οποία κανείς έχει πρόσβαση σε όλα τα τμήματα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ομάδα μας ανακοινώνει τη διάθεση του πακέτου των Καρτών Ενίσχυσης που ταυτόχρονα θα είναι και Εισιτήρια Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2020-21!
Σε αυτό περιλαμβάνονται:

🟦 Κάρτα ενίσχυσης Ανδρικού τμήματος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τους αγώνες του Κυπέλου Ελλάδας, αξίας 30€.
⬛️ Κάρτα ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έναντι του συμβολικού τιμήματος, στήριξης της προσπάθειας, των 10€.
🟪 Κάρτα ενίσχυσης του Γυναικείου τμήματος για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, αξίας 10€.
🟨 Gold Card, με πρόσβαση σε όλα τα τμήματα και επιπλέον παροχές, αξίας 100€.

📞 Για τη προμήθεια των καρτών επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6943265764 και 6932490920. Για το τμήμα μπάσκετ με Αμαξίδιο επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6945021252.

😷 Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας αλλά και η ανθρωπότητα στο σύνολο της, λόγω της πανδημίας του COVID-19, η στήριξη όλων σας είναι κομβικής σημασίας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει το σωματείο μας ώστε να εξελίσσεται συνεχώς και πολυεπίπεδα.

🎥 Θα ακολουθήσει ανάρτηση σε εύλογο χρονικό διάστημα με τις παροχές των κατόχων των καρτών όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.
Σε κάθε περίπτωση και εάν η είσοδος των θεατών στους αγώνες απαγορευτεί ή είναι περιορισμένη, οι κάτοχοι καρτών ενίσχυσης για το Ανδρικό τμήμα θα προμηθεύονται μέσω email ειδικό κωδικό για την παρακολούθηση των αγώνων μέσω live streaming.

🙏 Ευχαριστούμε τον Χρυσό χορηγό του IBC και υποστηρικτή της ομάδας μπάσκετ με Αμαξίδιο, την εταιρία Protergia για την αμέριστη στήριξη της σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ραντεβού στα γήπεδα!

Εκ της Διοικήσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου