Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Σπάρτακος: Στην ανδρική ομάδα ο Βασίλης Βαράκας

Τη δουλειά και την εξέλιξη του νεαρού Βασίλη Βαράκα επιβραβεύει η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Σπάρτακου καθώς ο νεαρός αθλητής προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα όπου θα έχει ενεργό ρόλο.

Ο Βαράκας είναι γεννημένος το 2002, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως guard. Θα είναι το τρίτο παιδί από την ακαδημία της ομάδας που θα βρίσκεται στο αντρικό τμήμα μετά τους Παναγιώτη Δήμο και Χάρη Κύρκο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλο ένα παιδί των ακαδημιών μας προωθείται στην αντρική μας ομάδα όπου θα έχει ενεργό ρόλο στο σύνολο του κόουτς Παππά στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Ο λόγος για το Βασίλη Βαράκα γεννημένο τον Δεκέμβριο του 2002 και με ύψος 1.91 που αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Η περσινή του παρουσία στην ομάδα του u20 όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας έπεισε τον κόουτς να του δώσει την ευκαιρία στην αντρική μας ομάδα. Έτσι μετά από τους Παναγιώτη Δήμο και Χάρη Κύρκο προστίθεται και ο Βασίλης στο ροστερ της ομάδας για τη Γ εθνική δείχνοντας ότι η φιλοσοφία των ακαδημιών μας να στελεχώνει την πρώτη ομάδα με δικά μας παιδιά προοδεύει και είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Επί της ευκαιρίας της ανακοίνωσης αυτής να ευχηθούμε και σε 2 παιδιά μας που ήταν στο ροστερ πέρσι αλλά λόγω σπουδών θα συνεχίσουν σε άλλη πόλη την πορεία τους. Πρόκειται για τους Γρηγόρη Κούργια και Μάριο Τσίγκα. Να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου