Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Κόνιτσα το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Κόνιτσα από τις 29 Αυγούστου-5 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος της Κόνιτσας, κ. Νίκος Εξάρχου, δεν έκρυψε τη μεγάλη του χαρά για αυτό το γεγονός και δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το δημοτικό συμβούλιο, θα κάνουν τα πάντα ώστε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να έχει μία άψογη διαμονή, ευχαριστώντας παράλληλα τη διοίκηση της ομάδας που επέλεξε την Κόνιτσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από την άλλη ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣ, Γιάννης Ζήκος, τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα που θα φιλοξενηθεί στην Κόνιτσα, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν τόσο ο κ. Εξάρχου, όσο και ο Γιάννης Ζήκος:

Νικόλαος Εξάρχου, Δήμαρχος Κόνιτσας:

"Είναι χαρά μεγάλη, προσωπική μου και των δημοτών μας, ό,τι η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία, επέλεξε την κωμόπολη της Κόνιτσας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 29/8 μέχρι 5/9. Ως δήμαρχος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να κάνουμε το παν ώστε η διαμονή της ομάδας στην κωμόπολή μας να είναι η καλύτερη δυνατή. Θα παραχωρηθούν οι αθλητικοί μας χώροι, θα φιλοξενηθούν οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο στη μαθητική μας εστία. Είναι ένα σημαντικό γεγονός και ευχαριστώ εκ μέρους όλων τη διοίκηση της ομάδας που επέλεξε την όμορφη κωμόπολή μας".

Γιάννης Ζήκος, Γενικός Διευθυντής ΠΑΣ Γιάννινα WBC:

“Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα μας που μας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την προετοιμασία μας στην όμορφη Κόνιτσα. Παράλληλα, η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της μαθητικής εστίας, όπου έχουν περάσει κατά το παρελθον και πολλές εθνικές ομάδες, και θα έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όλους τους αθλητικούς χώρους της κωμόπολης (γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου). Για αυτό ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Κονίτσης, κύριο Εξάρχου και τον αντιδήμαρχο κύριο Λαζογιάννη, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας. Τέλος, στον ελεύθερο χρόνο της ομάδας, οι κοπέλες και οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα όμορφα μέρη της περιοχής". Δήμος Κόνιτσας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου