Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

"Βόμβα" με Συμεών Ιωακειμίδη ο ΑΓΣ Ιωαννίνων

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΑΓΣ Ιωαννίνων ανακοινώνοντας την απόκτηση του πολύπειρου Συμεών Ιωακειμίδη.

Ο 31χρονος Θεσσαλονικιός guard-forward έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3". Διαθέτει τεράστια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα πολλών ομάδων σε Α1, Α2, Β΄ και Γ΄ Εθνική, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και μάλιστα το 2007 ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΓΣΙ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη ενός εξαιρετικού παίκτη, του Συμεών Ιωακειμίδη.

Ο Συμεών είναι γεννημένος στις 27/2/1989, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3".

Ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του από τις Ακαδημίες του Θοδωρή Ροδόπουλου-Αστέρια Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία αποκτήθηκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες του Συλλόγου. Αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων και μάλιστα το 2007 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ισπανία.

Η εμπειρία του είναι τεράστια καθώς έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πατρών (Α1 Ανδρών), τον Ερμή Λαγκαδά (Α2 Ανδρών), την Ξάνθη (Α2 Ανδρών), τη Μ.Ε.Ν.Τ. (Β΄ Εθνική), τον Πιερικό Αρχέλαο (Α2 Ανδρών), την BG Hagen (2η κατηγορία Bundesliga-Γερμανία) τον Κόροιβο Αμαλιάδας (Α1 Ανδρών). Το 2017-2018 φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού (Β΄ Εθνική). Το 2018-2019 αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Ν.Ε.Ο.Λ., ενώ πέρυσι (2019-2020) με τα χρώματα του Α.Ο.Κ. Χανίων μέτρησε 14.0 πόντους κατά Μ.Ο. στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Συμεών σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου