Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΑΓΣ Ιωαννίνων: Δίνει ευκαιρίες στο "νέο αίμα"

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων παραμένει πιστός στο πλάνο ανάδειξης και προώθησης νεαρών αθλητών όλα αυτά τα χρόνια. Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε ότι 7 νεαροί αθλητές από την Ακαδημία του θα ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πρόκειται για τους Γιώργο Παππά, Βασίλη Χρήστου, Γιώργο Χαρίτο, Νίκος Μήτταρη, Κωνσταντίνο Πάνο, Αλέξανδρο Ντάτση, από την εφηβική ομάδα, και τον Κωνσταντίνο Καραθανάση από την ομάδα Παίδων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΓΣΙ πιστός στη φιλοσοφία και το πλάνο ανάδειξης και προώθησης νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες του στην ανδρική ομάδα ανακοινώνει ότι 7 αθλητές από τα "σπλάχνα" του θα συμμετέχουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πρόκειται για τους: Γιώργο Παππά, Βασίλη Χρήστου, Γιώργο Χαρίτο, Νίκο Μήτταρη, Κωνσταντίνο Πάνο, Αλέξανδρο Ντάτση και Κωνσταντίνο Καραθανάση.

Οι πρώτοι 6, γεννημένοι το 2003, είναι μέλη της εφηβικής ομάδας ενώ ήταν πρωταγωνιστές στην περσινή εξαιρετική πορεία της U20 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ όπου κατέλαβαν την 4η θέση.

Ο Καραθανάσης, γεννημένος το 2005, προέρχεται από την ομάδα Παίδων.

Τα συγκεκριμένα 7 παιδιά μαζί με τον ταλαντούχο νεαρό Δημήτρη Αποστολίδη, που αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι, αναμένεται να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες με στόχο να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

💬💬Ο προπονητής, Σοφοκλής Τσουκανέλης δήλωσε σχετικά: "Πιστεύω πως είναι μία επιβράβευση της μπασκετικής τους προόδου, δείχνει πως πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι εν δυνάμει στελέχη της ανδρικής ομάδας και σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία, κυρίως για τους πιο μικρούς και γι αυτούς που συμμετέχουν για πρώτη φορά. Τα παιδιά αυτά πρέπει να εκμεταλλευτούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα προπονήσεων της ανδρικής ομάδας, με στόχο την βελτίωσή τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου