Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα: Ισπανική ενίσχυση με Angela Vendrell

 

φωτογραφία: uabsports.com

Την τρίτη του ξένη αθλήτρια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Ισπανίδα forward, Angela Vendrell, να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Η Vendrell αγωνίζεται στις θέσεις των forwards, έχει ύψος 1,87 και τα τελευταία χρόνια φοιτούσε στο University of Alabama στο Birmingham. Με αυτή τη μεταγραφική κίνηση η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα ολοκλήρωσε το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 22χρονης Ισπανίδας αθλήτριας Angela Vendrell, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στις θέσεις 3 και 4 την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ύψους 1,89, γεννημένη στο Alicante της Ισπανίας και διεθνής με την Εθνική U18 της χώρας της Vendrell, τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στο NCAA με την ομάδα του UAB - The University of Alabama at Birmingham. Είναι μια αθλήτρια που προσφέρει σε όλους τους τομείς της στατιστικής. Την τελευταία χρονιά στο NCAA, σε 31 αγώνες που αγωνίστηκε ως βασική είχε τα εξής νούμερα (μ.ο.): 7 πόντοι, 7.4 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.1 κλέψιμο, με 48% FGP, 48.5% στα τρίποντα και 82.1% στις βολές.

H Angela στις πρώτες της δηλώσεις για την ένταξή της στην ομάδα μας δήλωσε: “Είναι πολύ ενθουσιασμένη και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε έναν οργανισμό όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ανυπομονώ να φτάσω στην Ελλάδα και να συναντήσω τις νέες μου συμπαίκτριες και το προπονητικό team και να ξεκινήσω τη δουλειά!"

Can't wait to welcome you in Ioannina Angela!

#vendrell #signed #PAS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου