Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Τα κορίτσια που έκαναν τη διαφορά στην Α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων

φωτογραφίες: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έλαβε μέρος στην Α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων ως πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ. Μετρώντας 2 νίκες και 2 ήττες κατέκτησε την 4η θέση στον Α΄ όμιλο που πραγματοποιήθηκε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει παίκτριες με ταλέντο και σημαντικές δυνατότητες. Φυσικά οι 3 που ξεχώρισαν περισσότερο από όλες ήταν η Έλενα Πάφη, η Αγγελίνα Χρηστάκη και η Μαίρη Χούλη. Μιλάμε για 3 κορίτσια που προπονούνται και αποτελούν μέλη της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ έχοντας μάλιστα ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής στην Α1.

Η Έλενα Πάφη "έκλεψε την παράσταση" με τις επιδόσεις της στη Θεσσαλονίκη καθώς ήταν με διαφορά η πρώτη σκόρερ της ομάδας έχοντας 19,5 πόντους Μ.Ο. Ήταν διψήφια και στα 4 παιχνίδια με καλύτερη επίδοση τους 24 πόντους στην ήττα από τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου.

Η Αγγελίνα Χρηστάκη ήταν 2η σε πόντους προσφέροντας σημαντικά και στο οργανωτικό κομμάτι. Στη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Καβάλας είχε 18 πόντους και 17 απέναντι στον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου την τελευταία αγωνιστική.

Τέλος η Μαίρη Χούλη πραγματοποίησε επίσης ένα καλό τουρνουά. 3η σε πόντους όμως σίγουρα το highlight ήταν το triple double που σημείωσε στη 2η αγωνιστική κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας με 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 κλεψίματα.

Αναλυτικά οι 5 κορυφαίες σε πόντους:

1. Έλενα Πάφη 19,5 πόντους Μ.Ο. (78 σύνολο)

2. Αγγελίνα Χρηστάκη 12,0 πόντους Μ.Ο. (48 σύνολο)

3. Μαίρη Χούλη 9,5 πόντους Μ.Ο. (38 σύνολο)

4. Νεφέλη Τσίπη 6,0 πόντους Μ.Ο. (24 σύνολο)

5. Κατερίνα Στέφα 4,3 πόντους Μ.Ο. (17 σύνολο)

Δημήτρης Κοσίνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου