Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Το ολοκαίνουργιο site του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων


Την σύγχρονη τεχνολογία, όπως επιτάσσει η νέα εποχή, επιχειρεί να αξιοποιήσει στο έπακρο η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, με στόχο την πληρέστερη και καλύτερη ενημέρωση, ομάδων, αθλητών, προπονητών, διοικήσεων και όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Ηπείρου, προχώρησε, και σήμερα παρουσιάζει την ιστοσελίδα του Νέου Κλειστού (www.neokleisto.gr).
Η δημιουργία του νέου site, έγκειται στην ευρύτερη προσπάθεια της Επιτροπής, να κάνει γνωστό στο πανελλήνιο τις δυνατότητες που προσφέρει η εγκατάσταση με γνώμονα πάντα την περαιτέρω αναβάθμιση του αθλήματος στην πόλη μας.
To site θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμη και καθημερινά όταν αυτό απαιτείται, και σε συνδυασμό με τις άλλες παροχές του γηπέδου (social media, δωρεάν wifi σε όλους τους χώρους του, αίθουσα Τύπου και media corner), η Επιτροπή Λειτουργίας θεωρεί πως πλέον παρέχονται όλες οι δυνατότητες ενημέρωσης του κοινού και των ενδιαφερόμενων ομάδων, καθώς και των ανθρώπων των Μέσων Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου