Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Συνεχίζει στον Πανερυθραϊκό ο Άλκης Παππάς

πηγή φωτογραφίας: Πανερυθραϊκός B.C. (Facebook)

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιαννιώτη guard, Άλκη Παππά, ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός διατηρώντας τον στο ρόστερ του στη νέα απαιτητική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με Παππά και στην Α2 ο Πανερυθραϊκός! 🔝

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο με τον Άλκη Παππά, ο οποίος θα συνεχίσει στα ερυθρόλευκα της ομάδας μας για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τρίτη συνολικά.

Ο πολύπειρος γκαρντ συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία πρωταθλητισμού του Πανερυθραϊκού μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την Άνοδο στην Α2 και δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται μαζί μας και στην επιστροφή της ομάδας μας στη δεύτερη τη τάξει Κατηγορία της χώρας. Άλλωστε, ο Άλκης κατέχει πλέον μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Πανερυθραϊκού, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης που πανηγύρισε και την ιστορική πρώτη Άνοδο της ομάδας στην Α2 (2006-2007) και τη φετινή!

💬🎙 Στο πλαίσιο της επισημοποίησης της ανανέωσής του με τον Πανερυθραϊκό, ο Άλκης Παππάς, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, επισήμανε: «Είναι μεγάλη μου η χαρά που θα αποτελώ και την επόμενη σεζόν μέλος της Οικογένειας του Πανερυθραϊκού. Ήταν μία χρονιά αρκετά δύσκολη για όλο τον κόσμο, αλλά πολύ όμορφη εντός παρκέ, αφού καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα και την Άνοδο στην Α2, επιτυγχάνοντας το μάξιμουμ των στόχων μας. Φαίνεται ότι... μου πάνε τα ερυθρόλευκα! Μάλιστα, η χαρά είναι... διπλή για μένα, αφού και στην προηγούμενη θητεία μου στον Πανερυθραϊκό -πάλι υπό τις οδηγίες του κόουτς Χουχουλή- κατακτήσαμε ξανά την Άνοδο στην Α2, την πρώτη στην ιστορία της ομάδας και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που ο κόουτς και η διοίκηση με εμπιστεύθηκαν για να πορευτούμε μαζί και στην επιστροφή στην Α2. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με Υγεία πάνω απ' όλα και μέσα από σκληρή δουλειά να συνεχίσουμε να το ευχαριστιόμαστε!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου