Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΑΓΣ Ιωαννίνων: Οι πρωταγωνιστές στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων


Οι Έφηβοι του ΑΓΣ Ιωαννίνων μέτρησαν τις δυνάμεις τους στη Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στον Α΄ όμιλο και αντιμετωπίζοντας 5 πολύ καλές ομάδες. Ο τελικός απολογισμός της ομάδας του Ετεοκλή Εξαρχόπουλου ήταν η κατάκτηση της 4ης θέσης με ρεκόρ 2 νίκες και 3 ήττες.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα τους Γιαννιώτες που ξεχώρισαν με τα κατορθώματά τους στο Κλειστό της Νεάπολης. Ο Γιώργος Παππάς ήταν αυτός που έκανε περισσότερο από όλους αισθητή την παρουσία του. Ο νεαρός ψηλός του ΑΓΣ Ιωαννίνων κατάφερε να έχει διψήφιο αριθμό πόντων και στα 5 παιχνίδια. Καλύτερή του επίδοση οι 19 πόντοι, σε 3 μάλιστα παιχνίδια, απέναντι σε Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής, Αιολικό Βόλου και Διόσκουρους Κοζάνης.

Καλό τουρνουά πραγματοποίησε και ο Γιώργος Χαρίτος όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας. Ήταν διψήφιος στα 3 από τα 5 παιχνίδια με καλύτερη του εμφάνιση αυτή απέναντι στον Αρίωνα Ξάνθης με 22 πόντους και 4 εύστοχα τρίποντα. Ο Νίκος Μήτταρης ακολούθησε σε απόδοση έχοντας 51 πόντους συνολικά (4 ματς με διψήφιο αριθμό πόντων). 

Σταθερή αξία αποτέλεσε και ο Μιχάλης Τζουβάρας με 7,2 πόντους κατά Μ.Ο. και αρκετά παιχνίδια που έδειξε το ταλέντο του. Ένα ωραίο και συνάμα παράξενο στατιστικό αποτελεί το γεγονός ότι σημείωσε 2 τετράποντα (εύστοχο τρίποντο και φάουλ) κόντρα σε Διόσκουρους Κοζάνης και Αρίωνα Ξάνθης. Βασίλης Χρήστου και Κωνσταντίνος Πάνος συμπληρώνουν τη λίστα των παιδιών που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι σε πόντους:

1. Γιώργος Παππάς 16,2 πόντοι Μ.Ο. (81 σύνολο)

2. Γιώργος Χαρίτος 12,4 πόντοι Μ.Ο. (62 σύνολο)

3. Νίκος Μήτταρης 10,2 πόντοι Μ.Ο. (51 σύνολο)

4. Μιχάλης Τζουβάρας 7,2 πόντοι Μ.Ο. (36 σύνολο)

5. Βασίλης Χρήστου 6,6 πόντοι Μ.Ο. (33 σύνολο)

6. Κωνσταντίνος Πάνος 5,6 πόντοι Μ.Ο. (28 σύνολο)

Οι καλύτεροι σε εύστοχα τρίποντα:

1. Γιώργος Χαρίτος 10 τρίποντα

2. Βασίλης Χρήστου 7 τρίποντα

3. Μιχάλης Τζουβάρας 5 τρίποντα


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου