Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Σε ζωντανή μετάδοση αγώνες για όλα τα γούστα...


Μπορεί ο κορονοϊός να μην επιτρέπει στον κόσμο την προσέλευση στα Κλειστά Γυμναστήρια προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες, όμως σήμερα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης τριών διαφορετικών παιχνιδιών μέσω live stream.

Συγκεκριμένα, ο Σπάρτακος υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Λέοντα Μεσολογγίου στο πιο ιστορικό παιχνίδι της ομάδας, καθώς με ενδεχόμενη νίκη θα βρεθεί για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική. Ο Σπάρτακος δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης του παιχνιδιού καθώς αυτό θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσα από τη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

https://www.facebook.com/basket.spartakos/posts/2917675231793050

Την ίδια ώρα (19:00) το Καναλάκι φιλοξενείται από τον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου έχοντας ήδη κερδίσει το πρώτο παιχνίδι και σε περίπτωση κατάκτησης του ροζ φύλλου στο σημερινό αγώνα σφραγίζει την άνοδο για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική. Το παιχνίδι θα προβληθεί από το κανάλι της ομάδας στο YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UCDomJqKQaF8wUcHvWhBHecA

Σε ζωντανή μετάδοση θα προβληθεί και ο Μεγάλος Τελικό Παίδων ανάμεσα σε Νικόπολη και IBC. Ο αγώνας ξεκινά στις 18:30 και μπορεί κανείς να τον παρακολουθήσει μέσα από τη σελίδα του IBC στο Facebook. 

https://www.facebook.com/IoanninaBC/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου