Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Μολοσσοί: Συνεχίζει στον πάγκο το δίδυμο Χατζής-Μακρής, ανακοίνωσαν ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις


Τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τους βρει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, έχουν ξεκινήσει οι Μολοσσοί, οι οποίοι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον coach Βασίλη Χατζή και τον assistant coach Κώστα Μακρή.

Εκτός όμως από το προπονητικό δίδυμο ανακοινώθηκαν και οι ανανεώσεις των παικτών, με όλο τον βασικό κορμό να παραμένει στην ομάδα. Παρελθόν αποτελούν οι Κώστας Δρούγκας και Λευτέρης Παπαγεωργίου που αγωνίστηκαν για αρκετά χρόνια με τη φανέλα των Μολοσσών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μαζί με την ανανέωση του προπονητικού διδύμου που μας οδήγησε στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ (Βασίλη Χατζή και Κωνσταντίνου Μακρή) που προ ολίγων ημερών ανακοινώσαμε, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε και τους αθλητές που θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί μας σε αυτή τη νέα πρόκληση για την ομάδα μας.

Αναλυτικότερα:
Δημήτριος Ζήσης
Κυριάκος Μάστορας
Απόστολος Γούλας
Ιωάννης Πολύζος
Ιωάννης Τσιρώνης
Αντώνης Κώτσης
Γρηγόρης Γρηγοριάδης
Άρης Σιώζος
Κώστας Σχίζας
Ηλίας Καλουλτσόγλου
Ευάγγελος Γκρεκός
Σταύρος Ζήσης
Νικόλαος Μπακαλούμης
Παναγιώτης Νταφόπουλος
Κωνσταντίνος Βούλγαρης

Σύντομα θα έχετε νεότερα μας και για τις νέες μεταγραφές..

Οι αθλητές Κωνσταντίνος Δρουγκας και Λευτέρης Παπαγεωργίου δε θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν στην ομάδα μας. Όντας δύο από τους αθλητές που στήριξαν την ομάδα επί σειρά ετών, και τίμησαν τον αγώνα της ομάδας να βρεθεί στο υψηλότερο ως τώρα σκαλί της Α ΈΣΚΑΒΔΕ, δε μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμβολή τους. Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε μελλοντική μπασκετική και μη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε πολύ Κώστα & Λευτέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου