Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Γ.Ε.Κ.: Ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ιονίου για την παραχώρηση 4 αθλητών


Ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Γ.Ε.Κ. προκειμένου να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Ιονίου, κ. Αρακλειώτη Γεώργιο, για την παραχώρηση 4 παικτών.

Συγκεκριμένα οι Μάριος και Γιάννης Γκιουλέας, Βασίλης Αγιοβλασίτης και Σπύρος Ανυφαντής ανήκαν στο δυναμικό του Ιονίου όμως μετά από άψογη συνεργασία οι δύο ομάδες τα βρήκαν μεταξύ τους και οι συγκεκριμένοι παίκτες θα ενισχύσουν πλέον την προσπάθεια της Γ.Ε.Κ. στη Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η επιτροπή καλαθοσφαίρισης της ΓΕΚ οφείλει να ευχαριστήσει την ομάδα του ΙΟΝΙΟΥ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αρακλειώτη Γεώργιο για την παραχώρηση των τεσσάρων αθλητών στην ομάδα μας. Γιάννη και Μάριο Γκιουλέα, Βασίλη Αγιοβλασίτη και Σπύρο Ανυφαντή.

Είναι μια κίνηση που δείχνει αγαστή συνεργασία κερκυραϊκών ομάδων στο χώρο του μπάσκετ. Η προσφορά διαχρονικά του κ. Αρακλειώτη στον χώρο είναι γνωστή και με ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιδαγωγικό χαρακτάρα. Η ομάδα μας μας εύχεται στο φίλο σωματείο του ΙΟΝΙΟΥ να έχει μια πολύ καλή πορεία στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ και του χρόνου να βρει την κερκυραϊκή ομάδα στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ.

Η ΓΕΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου