Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Άνοδος στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ για τους Μολοσσούς


Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Μολοσσοί τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρίσκονται στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής και όπως πιστοποιεί και το σάιτ basket247.gr

Οι Γιαννιώτες πριν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος βρισκόταν στη 2η θέση του Βορείου ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ με ρεκόρ 11 νίκες και 3 ήττες. Πλέον ετοιμάζονται για την παρθενική τους συμμετοχή στην Α΄ και ήδη έχει αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη νέα πρόκληση που τους περιμένει.

Η ανακοίνωση της ομάδας για την άνοδο:

Οι ΜΟΛΟΣΣΟΙ στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Μετά από σχετική ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ, η ομάδα μας τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σε μία περίεργη σεζόν, που η παγκόσμια υγεία δοκιμάζεται σε πολύ υψηλό βαθμό απέναντι στον αόρατο εχθρό της πανδημίας, τα αποθέματα χαράς είναι μεγάλα, αλλά οι τρόποι εκδήλωσής της ελάχιστοι.

Όσον αφορά την περασμένη σεζόν, η ομάδα μας έκανε μία φανταστική χρονιά όπου μπορεί να ξεκίνησε νωθρά, αλλά στη συνέχεια μέσω των προπονήσεων και των αγώνων βρήκε το χαρακτήρα της και απέδειξε ότι ήταν στις καλύτερες ομάδες της Β ΕΣΚΑΒΔΕ των τελευταίων ετών. Από τον όμιλό μας λοιπόν, εμείς και η Παραμυθιά, έχοντας κλείσει και μαθηματικά τις θέσεις των playoffs 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, πήραμε επάξια την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Δε μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές και τους παίχτες για την επιτυχημένη αυτή σεζόν, και να ανανεώσουμε προφανώς το ραντεβού μας μαζί τους για τη νέα σεζόν με τις νέες προκλήσεις. Όλοι οι παίχτες έδωσαν την ψυχή τους για αυτή την ομάδα και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Όσον αφορά τους προπονητές μας, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και υλοποίησαν κατά γράμμα το πλάνο που μας είχαν περιγράψει από την πρώτη μέρα. Παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, έδειξαν προσήλωση στο πλάνο της ομάδας και μας έδειξαν ότι έχουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα απ' όσα φανταζόμαστε. Ως εκ τούτου, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά και την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους προπονητές Βασίλειο Χατζή και Κωνσταντίνο Μακρή!! Τους ευχαριστούμε θερμά, και τους περιμένουμε από αρχές Ιουλίου, να στήσουμε μαζί την ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας που στήριξαν την ομάδα καθ'όλη τη διάρκεια αυτής της ημιτελούς σεζόν. Γνωρίζουμε όλοι τη σημασία ύπαρξης των χορηγών και ευχόμαστε η επερχόμενη παγκόσμια κρίση να περάσει για όλους αναίμακτα.

Σπυρος Μελιγγιωτης φουρνογλυκισματα , Χρύσανθος ταβέρνα / Chrysanthos Greek tavern , Kostas Siapkas express , Magnifico cafe.bar , Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο , Γιουγλής Ασφάλειες , Σχολή Οδηγών Καρβούνης Δημήτρης , Κοσμηματοπωλείο Κούτης - Βασίλειος Χατζής / Koutis Fine Jewellery , Kostas Makris λογιστικό γραφείο , Steve Cafe Snack Bar

Υγεία σε όλο τον κόσμο!

Εκ της Διοικήσεως
ΜΟΛΟΣΣΟΙ b.c.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου