Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Οι αντίπαλοι του ΑΓΣ Ιωαννίνων στη Γ΄ Εθνική


Η ανακατανομή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. είχε σαν αποτέλεσμα να προκύψουν οι αντίπαλοι και του ΑΓΣ Ιωαννίνων, ο οποίος θα συμμετέχει στον 4ο όμιλο ανανεωμένης Γ΄ Εθνικής, η οποία στο σύνολό της θα έχει 6 ομίλους.

Οι 9 από τις 11 ομάδες του ομίλου είναι ήδη γνωστές και τα δύο τελευταία εισιτήρια θα προκύψουν μέσα από τη διαδικασία των playoff της ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς οι δύο φιναλίστ θα ανέλθουν και στη Γ΄ Εθνική.

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων θα βρει στο δρόμο του μερικές ομάδες που αντιμετώπισε και πέρυσι. Αυτές είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, οι Τιτάνες Παλαμά, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Φαίακας Κέρκυρας.

Υπάρχουν όμως και οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, με τον Γ.Σ. Γόμφοι από τα Τρίκαλα, την Αναγέννηση Λαμίας, τον Γ.Σ. Αλμυρού, ομάδα με έδρα τον Βόλο, και μία εκ των Γ.Σ. Αμπελώνα-Αγριά (θα γίνει μπαράζ στις 4 Ιουλίου με τον νικητή να ανεβαίνει στη Γ΄) να είναι οι τέσσερις "νέοι" στην κατηγορία.

Εύκολα λοιπόν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι ο 4ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής τη σεζόν 2020-2021 θα είναι κυρίως ένα μείγμα ομάδων της ΕΣΚΑΒΔΕ (ΑΓΣ Ιωαννίνων, Φαίακας Κέρκυρας και οι δύο φιναλίστ των playoff) και ομάδων της ΕΣΚΑΘ (Αναγέννηση Καρδίτσας, Τιτάνες Παλαμά, Ολυμπιακός Βόλου, Γ.Σ. Γόμφοι, Γ.Σ. Αλμυρού, και ο 3ος της ΕΣΚΑΘ) συν φυσικά την Αναγέννηση Λαμίας που ανήκει στην ΕΣΚΑΣΕ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου