Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν η αρχηγός, Ντίνα Σαρηγιαννίδου

πηγή φωτογραφίας: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Την ανανέωση της συνεργασίας με την αρχηγό της ομάδας, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η forward των Γιαννιωτών θα φορά για ακόμα μία σεζόν τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος και αναμένεται να είναι από τα βασικά όπλα στη φαρέτρα του Νίκου Δουβίτσα.

Η έμπειρη αθλήτρια είχε σταθεί άτυχη την περσινή σεζόν καθώς εξαιτίας της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα, όμως πλέον είναι πανέτοιμη να ενισχύει την ομάδα της τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ντίνα Σαρηγιαννίδου, αρχηγό της ομάδος τα τελευταία χρόνια, η οποία έχασε ολοκληρη την περασμένη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόντατο.

Η Ντίνα, η οποία τους τελευταίους μήνες ακολούθησε προσηλωμένη το πρόγραμμα της αποθεραπείας της, ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Δουβίτσα για την προετοιμασία της ομάδας.

Ευχόμαστε φέτος να είναι η χρονιά της Ντίνας και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να αγωνιστεί δηλαδή στην Α1 με τα καλύτερα αποτελέσματα για εκείνη και την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου