Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Παρελθόν μετά από 3 χρόνια ο Σπύρος Αλεξίου, ανέλαβε ο Γιώργος Βαζούκης

πηγή φωτογραφίας: Απόστολος Δήμος-Proteas B.C. Igoumenitsas (Facebook)

Μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας με την ομάδα του Πρωτέα Ηγουμενίτσας, ο Σπύρος Αλεξίου αποτελεί παρελθόν καθώς οι δύο πλευρές δε θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η παρουσία του coach Αλεξίου στον πάγκο του Πρωτέα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς σε αυτά τα 3 χρόνια κατάφερε να φέρει σημαντικές επιτυχίες στην ομάδα. Τη σεζόν 2017-2018 τερμάτισε στην θέση του Βορείου ομίλου, την αμέσως επόμενη κατέκτησε τη θέση, όμως ο Πρωτέας δεν συμμετείχε στη διαδικασία των playoff λόγω της γνωστής ιστορίας με τα χαμένα δελτία. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε άδοξα με τη διακοπή λόγω του κορονοϊού ο Πρωτέας τερμάτισε στην θέση σε μία σεζόν που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αρκετά νεαρά παιδιά, με αποκορύφωμα τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ταλαντούχου Αλέξανδρου Γραμόζη. 

Ο πρώην πλέον προπονητής του Πρωτέα ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον στην ομάδα και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας.

Παράλληλα η διοίκηση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον coach Αλεξίου για την προσφορά του, όπως και τον πρώην παίκτη της ομάδας, Φώτη Δηλαβέρη, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ.Ε.Κ.

Εκτός όμως από τις ευχαριστίες ο Πρωτέας ανακοίνωσε και το νέο προπονητή ενόψει της σεζόν 2020-2021 και αυτός είναι ο Γιώργος Βαζούκης.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑ.Ε Πρωτέας Ηγουμενίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη καθηκόντων Προπονητή του Ανδρικού τμήματος του Συλλόγου μας από τον Βαζούκη Γεώργιο για την σεζόν 2020-2021 ο οποίος θα διαδεχθεί τον Προπονητή Σπύρο Αλεξίου.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα προσφέρει νέα φτερά στην ομάδα μας της οποίας ο στόχος είναι να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο και στο ψηλότερο δυνατόν επίπεδο το Μπάσκετ της πόλης μας στην ΕΣΚΑΒΔΕ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Σπύρο Αλεξίου για την πολύτιμη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα μας τις τελευταίες 3 σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Α.Ε Πρωτέας Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην παίκτη της ομάδας μας Δηλαβέρη Φώτη για την πολύτιμη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα μας τη σεζόν που μας πέρασε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου