Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σιαμέτη


Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Γιώργος Μάστακας, αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σιαμέτη, μέσω της οποίας εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας και την προσφορά του στο σύλλογο, ενώ παράλληλα φαίνεται ξεκάθαρα και η διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Στη ζωή μας κάποιες φορές, ερχόμαστε σε πολύ δύσκολες στιγμές και δυσάρεστες θέσεις και χρειάζεται να πάρουμε γενναίες αποφάσεις και να βρεθούμε αντιμέτωποι με ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμούμε.

Αυτό συμβαίνει γιατί κι εμείς με τη σειρά μας ακολουθούμε το πλάνο το οποίο πιστεύουμε ότι θα υποστηρίξει καλύτερα τις προσδοκίες και τους σχεδιασμούς που κάνουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο της ζωής.

Σε μια τέτοια κατάσταση βρεθήκαμε κι εμείς σήμερα και αναγκαστήκαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον αγαπημένο μας coach, τον Γιώργο Σιαμέτη. Ο Γιώργος για εμάς ήταν βασικός κρίκος της αλυσίδας της ομάδας και των επιτυχιών που την ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς όμως έχουμε διαφορετική φιλοσοφία στο δρόμο προς την επιτυχία και στην εξέλιξη της ομάδας. Σίγουρα η ιστορία θα μας κρίνει όλους.

Εις το επανιδείν λοιπόν Γιώργο μας και σε αγαπάμε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC"

Πηγή φωτογραφίας: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου