Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Άκτιος Απόλλων: Φιλοξενεί τον Ηρακλή Μοναστηρακίου με στόχο να κλειδώσει την πρωτιά


Τον Ηρακλή Μοναστηρακίου φιλοξενεί ο Άκτιος Απόλλων αύριο, Σάββατο, στο ΔΑΚ Πρέβεζας με στόχο να κατακτήσει τη νίκη και παράλληλα να κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:

Η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική (1/3) επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς επικράτησε εκτός έδρας του ΓΟ Αμφιλοχίας με 58-69 παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου έχοντας 24 βαθμούς σε 14 αγώνες και ρεκόρ 10 νίκες και 4 ήττες 

Με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται σε 2 αγωνιστικές, η ομάδα μας έχει πετύχει τη συμμετοχή της στη β’ φάση του πρωταθλήματος και την διαδικασία των playoff ενώ με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στα 2 τελευταία παιχνίδια, θα εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα έδρας.

Για την προτελευταία αγωνιστική της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα υποδεχτεί το Σάββατο 7/3 στο ΔΑΚ Πρέβεζας, τον Ηρακλή Μοναστηρακίου Ναυπάκτου με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα μπροστά στους φίλους της ομάδας μας. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου , στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλή επιτυχία στους παίκτες μας και τον προπονητή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου