Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Γ.Ο. Αμφιλοχίας-Άκτιος Απόλλων 58-69: Επιστροφή στις νίκες για τον Άκτιο που έκλεισε θέση στα playoff


Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες που είχε υποστεί τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Άκτιος Απόλλων έβγαλε αντίδραση παίρνοντας το "διπλό" στην έδρα της Αμφιλοχίας με 69-58.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Άκτιου Απόλωννα:

Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις και στις νίκες για την ομάδα μας καθώς μετά από 2 σερί αρνητικά αποτελέσματα, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα εκτός έδρας επί του ΓΟ Αμφιλοχίας με 58-69 , την Κυριακή 1/3 και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να συμβαδίζει στο σκορ με τους γηπεδούχους μέχρι το 6 λεπτό όπου οι παίκτες μας κατάφεραν να πάρουν μικρό προβάδισμα αλλά χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν λόγω βιαστικών επιλογών στο επιθετικό transition. Οι παίκτες μας ωστόσο είχαν διάθεση και κατάφεραν να πάρουν μια μικρή διαφορά στο 2ο δεκάλεπτο και να κλείσουν το 1ο ημίχρονο με το υπερ 24-29. Στο 2ο ημίχρονο μετά από ένα κακό 2λεπτο με συνεχόμενα λάθη και βιαστικές επιλογές, οι παίκτες μας κατάφεραν να διαχειριστούν την πίεση των γηπεδούχων, ανέβασαν την αμυντική τους απόδοση και με καλή κυκλοφορία βρήκαν λύσεις στην επίθεση αυξάνοντας τη διαφορά μέχρι τους 14 στο 4ο δεκάλεπτο. Στα τελευταία 3 λεπτά με την πίεση των γηπεδούχων να γίνεται πιο έντονη, οι παίκτες μας απλά διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία την υπέρ τους διαφορά μέχρι το τελικό 58-69.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα playoff για 2η συνεχόμενη χρονιά, ενώ με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στους 2 τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας και θα περάσει στη διαδικασία των playoff έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Δεκάλεπτα: 16-18, 8-11, 17-19, 17-20

Άκτιος Απόλλων(Δημολίτσας ): Πανταζης, Καρτσακλας, Σκλαβενίτης, Κίτσιος, Παπαδιώτης, Τζάλλας, Σκαμνέλος, Παπαμιχαήλ, Αρβανιτίδης, Ευθυμίου, Μάνος, Τσέτσικας

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική (7/3), θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Ηρακλή Μοναστηρακίου Ναυπάκτου για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου