Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Όσα έκαναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε


Μόλις 5 από τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους είχαν αγωνιστική δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στην Basket League υπήρχε διακοπή, συνεπώς ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα Πατρών δεν αγωνίστηκε. Ο Ανδρέας Τσουμάνης δεν ήταν στη 12αδα στη νίκη της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού επί του Οίακα Ναυπλίου για το πρτάθλημα της Α2, ενώ η Μ.Ε.Ν.Τ. του Βασίλη Μπέλλου είχε ρεπό στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι υπόλοιποι 5 Γιαννιώτες παίκτες.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Η νικηφόρα πορεία του Πανερυθραϊκού καλά κρατεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Τελευταία επικράτηση αυτή κόντρα στον Πρωτέα Βούλας με 83-74 με τον Άλκη Παππά να έχει 7 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο. Σταθερά μέσα στη δυάδα που οδηγεί σε άνοδο στην Α2 η αθηναϊκή ομάδα που έχει μπροστά της μεγάλο ντέρμπι κορυφής με το Μαρούσι. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική, Βόρειος όμιλος)

Σπουδαία νίκη για τους Μαχητές απέναντι στη Δόξα Λευκάδας την περασμένη Κυριακή με 66-55 με τον Δημήτρη Γεωργίου να έχει 9 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα και την ομάδα του να ανεβαίνει στην 7η θέση.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθού, Γ΄ Εθνική, 1ος όμιλος)

Εκτός έδρας επικράτηση με σκορ 86-77 πανηγύρισε ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου επί του Κορωπίου. 13 πόντους είχε ο Γιάννης Αναγνωστάκης όντας ένας από τους διακριθέντες της ομάδας του. Ο Κ.Α.Ο.Κ. κυνηγάει τις 2 πρώτες προνομιούχες θέσεις. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με Παλαιό Φάληρο και Ηλυσιακό όμως είναι 4ος.

Βύρωνας Βάτσιος (Ένωση Ιλίου, Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος)

Τη νίκη με 73-61 επί του Α.Σ. Πέρα κατέκτησε η Ένωση Ιλίου ανεβαίνοντας στην 5η θέση ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Βύρωνας Βάτσιος είχε συμμετοχή στο παιχνίδι.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνει ο Απόλλων Καλαμαριάς του Πολυχρόνη Τσίγκα. Την περασμένη Κυριακή κατέκτησε μία σημαντική νίκη επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου με 66-57 με τον Τσίγκα να έχει συμμετοχή στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου