Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Άκτιος Απόλλων-Αχιλλέας Νεοχωρίου 72-57: Καλπάζει στην κορυφή ο Άκτιος Απόλλων


Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άκτιος Απόλλων στο παιχνίδι απέναντι στον Αχιλλέα Νεοχωρίου με 72-57 και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου του Άκτιου Απόλλωνα:

Θετικά συνέχισε η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς το Σάββατο 1/2, επικράτησε εντός έδρας του Αχιλλέα Νεοχωρίου με 72-57 παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του Α’ ομίλου.

Οι παίκτες μας πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης ωστόσο πήραν μια διαφορά 5 πόντων από το 1ο δεκάλεπτο την οποία αύξησαν μέχρι τους 21 δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή μας να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεκάλεπτα: 18-13, 23-13, 21-15, 10-16

Άκτιος Απόλλων (Δημολίτσας): Παπαδιώτης, Κάρτσακλας 29(3), Θεοδωρακάκος 1, Κίτσιος 5, Χρυσανθόπουλος, Τζάλλας 3(1), Σκαμνέλος 18(6), Παπαμιχαήλ 8, Αργυρός 1, Αρβανιτίδης 1, Πανταζής, Τσέτσικας 6.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να υποστηρίξουν τους παίκτες μας και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης».

Ευχαριστούμε το ιατρικό team της ομάδας μας , τους φυσιοθεραπευτές μας Αναστάσιο & Ευστάθιο Νέλλη για την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια και τη συμβολή τους στην ομαλή προετοιμασία και αποκατάσταση των αθλητών μας.

Η ομάδα μας το επόμενο Σαβ/κο έχει το ρεπό της ενώ θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στις 16/2 όπου θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας, την Κ20 της ΓΕ Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου