Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: "Οργίασε" ο Λευτέρης Μαντζούκας στο EuroLeague Adidas Next Generation Tournament


Με τον Λευτέρη Μαντζούκα να δείχνει στο EuroLeague Adidas Next Generation Tournament το πλούσιο ταλέντο του πραγματοποιώντας μυθικές εμφανίσεις, και τους υπόλοιπους Γιαννιώτες να αγωνίζονται κανονικά με τις ομάδες τους, συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση για ακόμα μία εβδομάδα στα Εθνικές Κατηγορίες.

Λευτέρης Ματζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Ο 16χρονος forward, που είχε ξεκινήσει στα Γιάννενα από την Ntougias Basketball Academy, συμμετείχε στο EuroLeague Adidas Next Generation Tournament, κλέβοντας την παράσταση με τις κυρίαρχες εμφανίσεις του. Σε 4 παιχνίδια που έδωσε ο Προμηθέας U 18 στο Μόναχο, "έγραψε" νούμερα που εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό: 32,0 πόντοι (65,1% στο δίποντο, 88,2% στις βολές, 24,3% στο τρίποντο), 12,8 ριμπ., 3,0 ασίστ, 2,5 κλεψ. σε 39:04 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος και στο σύστημα αξιολόγησης με 38,25 μονάδες. Το μέλλον είναι δεδομένο ότι θα είναι λαμπρό.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Ο Ανδρέας Τσουμάνης δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του της Δάφνη Δαφνίου με 82-80.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική Νότιος όμιλος)

Σταθερά στη 2η θέση του Νότιου ομίλου της Β΄ Εθνικής παραμένει ο Πανερυθραϊκός του Άλκη Παππά. Την περασμένη Κυριακή επικράτησε του Λόκρου Αταλάντης με 79-60, με τον Γιαννιώτη guard να πετυχαίνει 9 πόντους.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, Β΄ Εθνική Βόρειος όμιλος)

Την 8η νίκη της σεζόν πανηγύρισαν οι Μαχητές Πεύκων, με επιβλητικό πέρασμα από την Κομοτηνή με 73-46. Στους 11 πόντους ο Δημήτρης Γεωργίου με ένα εύστοχο τρίποντο. Στην 7η θέση φιγουράρει η ομάδα του Χατζηκυριακίδη.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Χαλκίδας, Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Σπουδαία νίκη για τον Κ.Α.Ο.Χ. του Γιάννη Αναγνωστάκη επί του πρωτοπόρου Παλαιού Φαλήρου με 67-61. 11 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο είχε ο Αναγνωστάκης, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 9-4.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Σαρωτική εμφάνιση της Μ.Ε.Ν.Τ. επί του Μαντουλίδη και νίκη με 103-70, με τον Βασίλη Μπέλλο να σημειώνει 6 πόντους. Στην 3η θέση η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ρεκόρ 9-3 μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Την 4η νίκη του πανηγύρισε ο Απόλλων Καλαμαρίας, στην έδρα του Ζέφυρου με 72-68. 3 πόντους για τον Τσίγκα με ένα εύστοχο τρίποντο.

*Το παιχνίδι της Ένωσης Ιλίου του Βύρωνα Βάτσιου με τα Φανάρια αναβλήθηκε.

πηγή φωτογραφίας: adidasngt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου