Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Ξεχώρισε ο "μπόμπερ" Αναγνωστάκης


Μαζί με τον ερχομό του 2020, επέστρεψαν στα παρκέ και στην δράση και οι Γιαννιώτες που αγωνίζονται σε ομάδες μακριά από την πόλη τους. Η καλύτερη εμφάνιση αυτής της Κυριακής ανήκε αναμφίβολα στον Γιάννη Αναγνωστάκη, όμως πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν όλοι οι Γιαννιώτες.

Λευτέρης Ματζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Απρόσμενη ήττα υπέστη ο Προμηθέας στην έδρα του από την ανεβασμένη Λάρισα με 76-62, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να μην αγωνίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Την ήττα με σκορ 79-65 γνώρισε η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού από το Παγκράτι, με τον Ανδρέα Τσουμάνη να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική Νότιος όμιλος)

Μόλις στους 2 πόντους έμεινε ο Γιαννιώτης guard στην ήττα της ομάδας του από το Αιγάλεω με 93-88. Παρά την ήττα, ο Πανερυθραϊκός παραμένει σε τροχιά ανόδου, καθώς βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από το Μαρούσι. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, Β΄ Εθνική Βόρειος όμιλος)

Ο Δημήτρης Γεωργίου δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα των Μαχητών από τον Ερμή Λαγκαδά με 79-57, λόγω ενός οστικού οιδήματος που τον ταλαιπώρησε. Την επόμενη Κυριακή απέναντι στην Ευκαρπία αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου απέναντι στην Παναχαϊκή, επικρατώντας με 94-64 και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχα δυάδα. Εντυπωσιακός ο Γιάννης Αναγνωστάκης, με 22 πόντους και 6 εύστοχα τρίποντα. 

Βύρωνας Βάτσιος (Ένωση Ιλίου, Γ΄ Εθνική 2ος όμιλος)

Εντός έδρας ήττα στην παράταση για την Ένωση Ιλίου, με 95-89 από τον Ερμή Σχηματαρίου, με τον Βάτσιο να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Τεράστια νίκη κατέκτησε η Μ.Ε.Ν.Τ. απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης με 65-59, με τον Βασίλη Μπέλλο να έχει 3 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο.  

*Ο Απόλλων Καλαμαριάς του Πολυχρόνη Τσίγκα είχε το προγραμματισμένο ρεπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου