Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Με ηγέτη τον Άλκη Παππά σε τροχιά για την Α2 ο Πανερυθραϊκός


Με τον Άλκη Παππά να πραγματοποιεί ηγετική εμφάνιση οδηγώντας τον Πανερυθραϊκό στη 12η νίκη της χρονιάς και τον Γιάννη Αναγνωστάκη να προσθέτει μία ακόμα καλή εμφάνιση στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση των Γιαννιωτών που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Την ήττα στη Ρόδο, από τον Κολοσσό, γνώρισε ο Προμηθέας Πατρών του Μάκη Γιατρά με 73-70. Ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκε για 4:36 χωρίς να σκοράρει, κατεβάζοντας ένα επιθετικό ριμπάουντ. Στην 3η θέση με ρεκόρ 11-6 οι Πατρινοί. 

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Εκτός έδρας νίκη για την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού στην Α2, με 77-67 επί του Τρίτωνα. Ο Ανδρέας Τσουμάνης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Με ηγέτη τον Άλκη Παππά που σημείωσε 23 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε στην έδρα του Πανελευσινιακού με 85-73 παραμένοντας εντός προνομιούχας δυάδας που οδηγεί στην Α2. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική, Βόρειος όμιλος)

Δύσκολη έξοδο είχαν την περασμένη Κυριακή οι Μαχητές, γνωρίζοντας την ήττα από την Καβάλα με 77-60. Ένα πόντο σημείωσε ο Δημήτρης Γεωργίου.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική, 1ος όμιλος)

Την 10η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πανηγύρισε ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου, με 71-58 επί των Δρομέων Τρίπολης. Πρώτος σκόρερ όχι μόνο της ομάδας του, αλλά γενικότερα του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αναγνωστάκης με 16 πόντους .

Βύρωνας Βάτσιος (Ένωση Ιλίου, Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος)

Την ήττα με σκορ 66-61 γνώρισε η Ένωση Ιλίου από τον Μίλωνα, με τον Βύρωνα Βάτσιο να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής φιγουράρει η Μ.Ε.Ν.Τ. μετά τη νίκη της με 68-59 επί του Κενταύρου Καλλικράτειας. Ο Βασίλης Μπέλλος αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πάλεψε απέναντι στον πρωτοπόρο Μακεδονικό, γνωρίζοντας τελικά την ήττα, στις λεπτομέρειες, με 65-63. Ο Τσίγκας είχε συμμετοχή στο παιχνίδι.

Πηγή φωτογραφίας: Πανερυθραϊκός B.C.(Facebook)

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου